Poppen

Van de interactieve baby’s van Zapf Creation tot de suikerzoete wereld van Barbie: hier vind je een bijzonder ruime keuze poppen, poppenwagens, kledingkasten, buggy’s en andere poppenaccessoires.

34 Resultaten
Aanbevolen

34 Resultaten

Poppen

Met een pop kun je alle kanten op. Je kindje kan zelf verzinnen wat de pop doet, hoe oud de pop is, wat de karakteristieken zijn van de pop. Hier komt de fantasie helemaal los. Bij wehkamp vind je niet alleen de mooiste poppen voor meisjes, maar ook stoere actiehelden. Voor de meisjes heb je de mooiste Barbies, de liefste interactieve baby’s van VTECH en de bekende poppen van Baby Born. Naast de poppen met prinsessenjurk, kun je ook gaan voor een sportieve of stoere pop. En voor de jongens vind je hier allerlei actiehelden van onder andere Avengers.

Poppen: verschillende manieren van spelen

Kijk ook eens goed naar hóe je kindje met de poppen speelt. Zo kun je er achter komen waar je kind gelukkig van wordt. Zie je dat hij of zij altijd heel lief met de poppen omgaat? Dan houd je kind van zorgen voor een ander. Zie je dat je kind niet stil kan zitten? Dan zal hij of zij later ook niet de behoefte voelen om op kantoor te zitten. Zo leer je nog eens wat over je kind tijdens het spelen!

Poppen accessoires: van poppenbedje tot poppenwagen

Bij een pop horen natuurlijk ook de nodige accessoires Bij wehkamp hebben wij een leuk assortiment poppen accessoires. Zo vind je bij ons verschillende poppenwagens, sommige zijn niet van een echte te onderscheiden! Soms moet de pop ook een dutje doen. Dan leg je haar in haar eigen poppenbedje. En wanneer je pop gewassen moet worden stop je haar lekker in een warm bad.

Poppen eenvoudig online bestellen

Wil jij een pop en bijbehorende accessoires bestellen? Dit kan heel eenvoudig bij wehkamp. Bestel je puzzel voor 23:59 uur en je hebt je pop de volgende dag in huis. Ook kan je bij ons achteraf betalen en eenvoudig retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help