Elektronisch speelgoed

Met interactief speelgoed heeft je kindje nog langer plezier. De interactieve knuffels kunnen dansen, praten of zingen en met verschillende liedjes en melodietjes zijn deze interactieve knuffels de beste vriendjes van je kleintje. Leer van de VTech beer, zing met nijntje en knuffel met Woezel & Pip. Maar ook met het assortiment Tiptoi van Ravensburger kan je kind op een spelende manier leren!

33 Resultaten
Aanbevolen

33 Resultaten

Interactief speelgoed

Interactief speelgoed speelt met je mee, door te reageren op wat je doet. Geef je kind een extra speelkameraadje dat kan bewegen en geluiden maken. Blaft het hondje omdat het een plasje moet doen of wil het gewoon een beetje aandacht? Laat je kind ontdekken wat het diertje nodig heeft om tevreden te zijn zodat ze samen kunnen spelen en avonturen beleven. In ons assortiment interactief speelgoed vind je de leukste speeltjes om de kinderen mee te verrassen!

Interactief spelen voor groot en klein

Maak de kleintjes blij met zo'n vrolijk gekleurde olifant waar je allerlei spannende spelletjes mee kan doen. Laat ze uitvinden wat er gebeurt wanneer ze aan de knoppen draaien en hoe ze ervoor moeten zorgen dat de olifant hen ballen geeft waarmee ze kunnen rollen en gooien. Kennen de kleintjes de Teletubbies van TV? Bij het wehkamp speelgoed kan je hele lieve Teletubbies kopen die muziek maken en heel goed kunnen knuffelen!

Geluiden en stemmetjes

Weet je wat zo leuk is van de Teletubbie speeltjes? Ze praten met de originele televisiestem! De kleintjes zullen dolblij zijn als hun kameraadje van TV thuis met hen komt spelen! De originele Trolls spreken ook. Wat zeggen ze dan allemaal? Vraag dat maar aan je kind, want die weet dat natuurlijk het allerbeste. Bij het interactief speelgoed vind je ook knuffels en actiefiguren die muziek maken of geluiden maken. Er zijn interactieve knuffels met een boze snuit die heel eng grommen: koop deze niet voor kinderen die bang zijn in het donker!

Interactief speelgoed bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je interactief speelgoed wanneer je snel een cadeautje zoekt voor je (klein)kind, neefje of nichtje. Of heeft je kind een verjaardagsfeestje? Met interactief speelgoed maken ze absoluut hun vriendjes blij!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help