Educatief speelgoed

Speelgoed is niet alleen leuk, het kan ook nog eens heel leerzaam zijn. Met ons educatief peuterspeelgoed weet je zeker dat dit het geval is. Zo hebben je kinderen plezier en leren ze tegelijkertijd ook nog eens. Dat is pas een goede combinatie!

56 Resultaten
Nieuwste collectie

56 Resultaten

Educatief speelgoed

Wist je dat je tijdens het spelen enorm veel kan leren? Van leren lezen en klokkijken tot aan het opdoen van kennis over de wereld en het menselijk lichaam. Met ons educatief speelgoed hebben kinderen de meeste pret. Merken als Clementoni, Jumbo en Ravensburger bieden het leukste educatieve speelgoed voor jong en oud.

Voor elk kind

Educatief speelgoed is er voor elk kind. Heb jij nog een jong kindje? Dan bieden merken als Fisher-Price, Jumbo en Loco het leukste speelgoed op het gebied van kleuren herkennen, tellen en leren lezen. Is jouw kind al wat ouder of ken je een kind dat al wat ouder is? Kijk dan eens bij het educatieve speelgoed van merken als Clementoni en Ravensburger. Zo heeft Clementoni wetenschappelijke spellen waarbij je van alles leert over het menselijk lichaam en elektriciteit. Maak kennis met Tiptoi van Ravensburger waarbij je op een leuke manier van alles te weten komt over de wereld, dieren en de ruimtevaart.

Puzzels, buitenspeelgoed en meer

Naast educatief speelgoed vind je bij ons nog veel meer voor extra veel speelplezier. Zo hebben we de leukste knutselspullen, zoals strijkkralen en klei. Maak jij liever een puzzel? Kijk dan eens bij ons grote aanbod aan puzzels. Van houten puzzels tot 3D-puzzels, bij ons vind je jouw favoriete puzzel. Daarnaast vind je bij ons de leukste spellen en speeltafels en een groot aanbod aan buitenspeelgoed om lekker naar buiten te gaan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help