Bestuurbare auto's

5 Resultaten
Nieuwste collectie

5 Resultaten

Lekker racen met een op afstand bestuurbare auto

Speelgoedvoertuigen hebben op veel kinderen een grote aantrekkingskracht. Met een op afstand bestuurbaar exemplaar hebben kinderen nog meer plezier. Sterker nog, ook volwassenen spelen er graag mee. Zet je eigen parcours af, maak je eigen racebaan en test je behendigheid. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van verschillende soorten en merken bestuurbare auto's voor jong en oud. Bekijk maar eens welk model bij jou past en plaats je bestelling.

Verschillende modellen van de radiografische bestuurbare auto

Er zijn enorm veel verschillende merken en modellen auto's die je van een afstand kunt besturen. Bijvoorbeeld schattige autootjes om rustig mee te toeren, of de snelste bolides om heel erg hard mee te scheuren. Er zijn zelfs modellen die vliegen, zoals de Silverlit Air Wheelz Helicopter. Het speciale propellersysteem van deze infrarood 2-kanaals helicopter zorgt voor een nauwkeurige snelheidscontrole en een uitstekende vliegstabiliteit. Een bestuurbare auto met accu koop je bij wehkamp van verschillende merken, zoals Chicco, Nikko, Silverlit en PAW Patrol.

Op afstand bestuurbare auto's voor alle leeftijden

Auto's die je van een afstand kunt besturen blijven altijd leuk, of je nu heel jong of al op leeftijd bent. Een bestuurbare auto voor een peuter koop je bijvoorbeeld van Chicco of PAW Patrol. De besturing is vrij eenvoudig en de auto's rijden niet te snel. Een bestuurbaar auto voor een kind is ook in grotere en snellere modellen verkrijgbaar. Ook volwassenen slagen binnen ons aanbod, met bijvoorbeeld een grote bestuurbare auto. Bekijk bijvoorbeeld de Fast & Furious RC Nissan Skyline als je een snel model zoekt.

Een bestuurbare auto kopen bij wehkamp

Voor een ruim en heel compleet aanbod van de meest uiteenlopende modellen en merken bestuurbare auto's zit je bij wehkamp goed. Pak wat te drinken en bekijk alles op je gemak. Wil je snel een keuze maken, dan maak je gebruik van de zoekfilters die we voor je hebben klaargezet. Je hebt vast wel een idee waar je modelauto aan moet voldoen. Selecteer die kenmerken in de zoekfilters, zoals de leeftijdscategorie waarvoor de auto geschikt moet zijn en het merk. Er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Maak je keuze en plaats je bestelling. Hebben wij vandaag je bestelling ontvangen, dan zorgen we ervoor dat je je pakket de volgende dag in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help