Speelkleden

Op een speelkleed kunnen baby’s comfortabel op de grond spelen. Spelen of gewoon rustig liggen, op een speelkleed kan het allemaal. Ontdek onze speelkleden hier!

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Speelkleden

Wil jij je baby meer laten ontdekken buiten de box? Dan is een speelkleed de manier om je baby comfortabel op de grond te laten spelen.

Ontwikkeling

Vanaf de geboorte zal je kindje in eerste instantie tijd doorbrengen in de box op een boxkleed. Een nieuwe stap is je baby meer te laten ontdekken buiten de box. Een baby speelkleed is daarom ideaal voor de volgende stap in de ontwikkeling van je kind. Op deze speelmat kan je kindje comfortabel spelen en stimuleer je verschillende vaardigheden. Een nieuwe stap is je baby meer te laten ontdekken buiten de box. Een baby speelkleed is daarom ideaal voor de volgende stap in de ontwikkeling van je kind. Op deze speelmat kan je kindje comfortabel spelen en stimuleer je verschillende vaardigheden.

Door alle leuke patronen op bijvoorbeeld de speelkleden van Taf Toys kun je je kindje op de buik leggen en laten kijken naar vrolijke kleuren en patronen om de stevigheid van de nek te stimuleren. Daarnaast zijn er ook verschillende speelkleden die zijn voorzien van een speelboog met verschillende speeltjes en activiteiten. Hiermee stimuleer je kindje om naar speeltjes te grijpen en deze vast te pakken. Je kindje zal steeds actiever worden met het spelen op het speelkleed. Deze speelkleden met speeltjes worden ook wel babygyms genoemd.

Speelkleden baby’s

Voor iedere babyfase zijn er verschillende speelkleden voor je kindje: 1. boxkleden waarmee je kindje veilig en comfortabel in de box ligt. Deze heb je in de leukste designs zoals het boxkleed Nijntje en boxkleed Woezel en Pip. Maar ook voor de verschillende merken kun je bij ons terecht, zoals Snoozebaby, Anel, Jollein en Baby’s Only. 2. Speelkleden om je kindje de wereld buiten de box te laten ontdekken zoals de speelkleden van Taf Toys. Wil je je kindje nog meer stimuleren om te spelen? Kijk dan naar de verschillende babygyms met spiegeltjes en speeltjes van bijvoorbeeld Playgro, Taf Toys en Fisher-Price.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help