Blokken

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Blokken voor kinderen van wehkamp: blijer kun je ze niet maken

Had jij vroeger ook een blokkendoos waar je je uren mee vermaakte? Blokken spellen zijn van alle tijden en voor alle leeftijden. Vanaf zes maanden kan je kind met blokken spelen. Hij of zij gaat nog niet meteen als een volleerde bouwer aan de slag, want dat is nog veel te lastig. De interesse gaat vooral uit naar het ontdekken van de voorwerpen. Je kan eraan voelen en sabbelen, en kijk eens! Ze passen ook nog op elkaar!

Educatief bouwspeelgoed van natuurlijke materialen

Hou je ervan om de fantasie van je kind te prikkelen en geef je hem of haar graag educatief speelgoed van natuurlijke materialen? Blokken zijn het ideale speelgoed. Het verbetert de oog-hand coördinatie en de spieren van je kleintje worden er sterker van. Je bent nooit te oud om te spelen. Ga lekker samen met je kleine op de grond zitten en maak samen de mooiste torens. Daarna mag je kleintje de toren omduwen. Je kind schatert het uit! Jullie benoemen samen de vormen en de kleuren van de blokjes. Herkent je kleintje de kleuren al? Bij wehkamp hebben wij nog veel meer houten speelgoed voor verschillende leeftijden. Kijk gerust rond voor binnen- en buitenspeelgoed. Zoek je gericht naar educatief speelgoed? Ook daarin hebben wij voor jongens en meisjes in alle leeftijden van alles te bieden. Van hamertje tik tot een telraam en talloze gezelschapsspelletjes voor jong en oud. Jullie raken samen nooit uitgespeeld.

Bouwblokken voor je kind van wehkamp halen de creativiteit naar boven

De vrolijke kleuren, het materiaal en de vormen nodigen uit tot spelen. Koop blokken voor je peuter in de vorm van zijn of haar favoriete figuur Nijntje. Je kind laat Nijntje allerlei avonturen beleven op de houten boerderij van Nijntje of in de dierentuin. Ook de Woezel en Pip blokken zijn heel aantrekkelijk bouwspeelgoed voor de allerkleinsten. Leert je kleintje net lopen? Combineer een blokkenspel met een handige loopkar. Achter deze robuuste loopkar zet het kind zijn of haar eerste stapjes.

Nog op zoek naar een cadeau voor een kinderverjaardag?

Kinderen hebben tegenwoordig al zo veel, dat het lastig is om nog een origineel cadeau te bedenken. Van stapelblokken heeft een kind jarenlang plezier. Ook zijn verschillende sets eenvoudig te combineren. De bouwwerken worden steeds groter en mooier.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.