Lockerkasten

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

De lockerkast als blikvanger voor het industriële interieur

Het stoere en industriële interieur is een blijvertje! Heb jij ook je hart verloren aan deze stijl, dan wil je zeker je meubels hierop aanpassen. Veel ruwe materialen zoals beton, hout en metaal voeren de boventoon bij deze stijl. Meubelen zoals grote eettafels en lockerkasten zijn hierbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Ben jij nog op zoek naar een houten of metalen lockerkast, dan ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Bekijk direct ons ruime aanbod en plaats je bestelling.

Verschillende stijlen en afmetingen

Lockerkasten doen je denken aan de Amerikaanse highschool, maar tegenwoordig zijn ze de blikvanger voor de stoere woonstijl die we ook als de industriële inrichting kennen. Heb jij nog kasten nodig, dan is een industriële lockerkast een bijzonder stijlvolle oplossing. Een lockerkast in het zwart is de meest bekende uitvoering, maar ook de groene lockerkast is bijzonder mooi. Voor opbergruimte kies je voor een grote lockerkast, terwijl je een lage en kleine lockerkast ook prima als tv-meubel kunt gebruiken.

Bij wehkamp online lockers kopen

Lockers van metaal zijn de bekendste soorten, maar je koopt ook een lockerkast van hout. De Woood lockerkast is een voorbeeld van een houten locker. Net zo stijlvol, net zo stoer en toch een heel ander type materiaal. Lockerkasten koop je niet alleen in zwart en groen, maar ook in wit, grijs, mintgroen en roze. Zo is er altijd een exemplaar te vinden dat volledig bij je inrichting past. Wehkamp biedt je een ruim aanbod van lockers van verschillende merken en afmetingen. Ook voor je last minute aankopen ben je hier aan het juiste adres. Plaats vandaag je bestelling en deze wordt morgen al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.