Dressoirs

Een dressoir is dé oplossing als je extra opbergruimte wilt creëren maar liever niet de hoogte in wilt. Een dressoir geeft je woonkamer een luxe uitstraling en je kunt hem nog mooier maken door er leuke accessoires boven op te zetten. Deze lage kast neemt relatief weinig ruimte in beslag maar je hebt je spulletjes altijd dichtbij. Bekijk deze pagina met al onze dressoirs en kies een geschikte voor bij jou in huis!

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Dressoir

Je zou het misschien niet verwachten, maar in de middeleeuwen bestond het dressoir al als meubelstuk. Uiteraard is de uitvoering die we vandaag de dag kennen heel anders dan de dressoirs van eeuwen geleden, maar het principe is gelijk gebleven. Een dressoir is namelijk nog steeds een lage, brede kast waarin laden gemaakt zijn. In ons assortiment vind je tientallen verschillende soorten, zodat je vast en zeker een exemplaar vindt dat perfect aansluit bij jouw wensen en eisen!

Designelement

Vroeger was een dressoir de plek waar het bestek, borden en andere kleine huisraad werd opgeborgen. Toen de televisie begon aan zijn opmars in de huiskamers, werd het dressoir vaak gebruikt als een vroege variant van een TV-meubel. Logisch, want de lage kast bood een uitstekende kijkhoek. Inmiddels gebruiken we een dressoir vaak als designelement in het interieur, vooral ook omdat je er allerlei accessoires op kunt zetten. Een vissenkom, fotolijst of vaas met bloemen staat er prima. Bovendien heb je met een dressoir handige bergruimte in de woonkamer voor spullen die je regelmatig gebruikt, maar toch uit het zicht wilt hebben.

Kies uit gerenommeerde merken

Als het om design gaat, dan zie je in ons assortiment al snel dat je dressoirs kunt kopen in allerlei soorten, maten en stijlen. Gerenommeerde merken als Zuiver, Woood & en Tenzo bieden je de meest stijlvolle meubelen van de beste materialen. Houttinten en wit zijn de populairste kleuren, maar je kunt ook een dressoir in een bijzondere kleur kiezen als je dat liever hebt. Alles is mogelijk, dus zoek op je gemak jouw ideale dressoir uit!