Nachtkastjes

Een nachtkastje is eigenlijk onontbeerlijk naast je bed. Uiteraard voor de wekker en een boek die je er op kwijt kan maar ook voor het opbergen van kleine spulletjes. Zo zijn er de stoere lockermodellen van Woood maar ook leuke modellen nachtkastjes voor de kinderkamer. En heb je alleen wat kleine spulletjes die je kwijt wil dan volstaat een tafeltje natuurlijk ook prima.

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Nachtkastje

Een lampje, een wekker, je mobiele telefoon, een boek waar je nog even in leest voor je gaat slapen, misschien je bril of een glaasje water: op nachtkastjes kun je van alles en nog wat kwijt. Je merkt pas hoe vanzelfsprekend zo’n kastje is als je ergens anders slaapt tijdens een vakantie of logeerpartij. Of natuurlijk wanneer het tijd is voor nieuwe nachtkastjes. Want dan moet je ineens nadenken over de wensen en eisen die je hebt. Misschien heb je wel maximale afmetingen voor de nieuwe aanwinsten, omdat je anders niet genoeg ruimte hebt. Of je weet precies welke kleur je wilt. Wij helpen je graag!

Tientallen verschillende nachtkastjes

In veel gevallen kun je bij een nieuw bed ook bijpassende nachtkastjes kopen. Maar het kan natuurlijk best zijn dat deze niet voldoen aan je eisen. Of dat je bed nog prima is, maar je nachtkastjes zijn aan vervanging toe. Wat de reden ook is voor het aanschaffen van een nieuw stel kastjes voor naast je bed, wij hebben volop keuze voor je. Een ruwe houtlook waarmee je een nachtkastje omtovert in een stijlelement in je slaapkamer of juist een onopvallende effen witte afwerking, wat wordt het? Het zal je goed doen om te weten dat je bij ons keuze hebt uit alles tussen deze twee uiteinden van het stijlspectrum in. Bekende designmerken als Beter Bed en Woood, maar ook een kindermerk als lief! vind je terug in ons assortiment nachtkastjes. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende soorten, dus het kastje dat perfect past bij jouw behoefte zit er vast en zeker tussen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.