Wandkasten

Wil je af van al die losslingerende spullen? Dan zijn wandkasten een goede oplossing. Je kunt wandkasten op verschillende plekken in je huis neerzetten, zodat je genoeg opbergruimte creëert voor al die spullen die je niet in het zicht wilt hebben. Bekijk welke wandkasten we allemaal hebben en bestel.

85 Resultaten
Aanbevolen

85 Resultaten

Geniet van een opgeruimd huis dankzij een wandkast

Boeken, speelgoed, hobbyartikelen, opladers; je hebt waarschijnlijk allerlei spullen in huis die goed van pas komen, maar die je misschien liever niet in het zicht wilt hebben. Wandkasten zijn in dat geval een goede oplossing. Als je de spullen niet gebruikt, dan berg je ze eenvoudig op, zodat ze uit het zicht zijn. We hebben op deze pagina diverse wandkasten van verschillende merken. Het aanbod bestaat uit stijlvolle design opbergkasten van het merk Tenzo en er zijn geweldige wandkasten van de merken Woood, BePureHome, vtwonen en HKliving. Je kunt kiezen tussen dichte wandkasten of vitrinekasten die helemaal of gedeeltelijk open zijn. Het leuke aan vitrinekasten is dat je je mooiste spullen stofvrij en veilig opbergt zonder dat ze uit het zicht verdwijnen. Er zitten verschillen tussen de afmetingen van de wandkasten. De dressoirs zijn vrij laag, waardoor je nog wat ruimte hebt om er iets op neer te zetten. De hoge buffetkasten bieden ruimte voor heel veel spullen.

Wandkasten voor verschillende plekken in huis

Behalve de vitrinekasten, opbergkasten en alle andere kasten waar we het eerder over hadden, bestaat het aanbod uit nog meer soorten wandkasten. We hebben bijvoorbeeld ook handige schoenenkasten die je neer kunt zetten in de hal. Lijkt het je niet heerlijk als al die schoenen netjes uit het zicht zijn opgeborgen? Als je nog wat extra ruimte wilt om je kleding of mooiste jassen op te hangen, dan zijn onze kledingrekken een goed idee. Ook in de slaapkamer is het fijn om de ruimte zo opgeruimd mogelijk te houden, zodat je elke dag weer kunt beginnen en afsluiten op een opgeruimde plek. We hebben daarom een breed aanbod met nachtkastjes van diverse bekende woonmerken. Sommige hebben lades, maar er zijn ook nachtkastjes die helemaal open zijn. Heb je al een nachtkastje gezien dat mooi zal staan in je slaapkamer?

Geniet morgen al van een opgeruimd huis

Een aantal wandkasten die je hier ziet, heb je morgen al in huis. Je kunt dan morgen al aan de slag voor een heerlijk opgeruimd huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën