Houten kledingkasten

Een houten kledingkast past in elk interieur. Of je nu een landelijke, moderne, industriële of vintage woonstijl hebt: de kledingkast staat mooi én biedt voldoende ruimte aan al jouw kleding.

141 Resultaten
Aanbevolen

141 Resultaten

Kledingkast van hout: tijdloos en een match met elke woonstijl

Een kledingkast van hout heeft een tijdloze uitstraling. Hout past bovendien goed bij elke woonstijl. Of je nu een landelijk, modern, industrieel, vintage of romantisch interieur hebt: de kast is een echte eyecatcher. In onze webshop vind je verschillende soorten garderobekasten, elk met hun eigen look en eigenschappen. Zo vind je altijd een kast die je mooi vindt én die voldoende ruimte biedt aan al je kleding. Meet van tevoren even op hoe groot de ruimte is waar je de kast gaat plaatsen. Zo zoek je gericht naar een kast met een bepaalde afmeting. Je voorkomt bovendien dat de kast uiteindelijk niet in de kamer past. Hoewel ruilen en retourneren in onze webshop geen probleem is, koop je natuurlijk liever in één keer een houten kledingkast die voldoet aan je wensen.

Verschillende soorten kledingkasten

In onze webshop vind je verschillende soorten houten kledingkasten. Massief hout voor een kledingkast is een aanrader als je gaat voor kwaliteit en een lange levensduur. Massief hout is wel iets duurder dan plaatmateriaal en fineer. Let niet alleen op het houtsoort, maar ook op de kleur van het hout. Daarnaast check je natuurlijk het formaat en de indeling van de garderobekast. Zo vind je het misschien handig als een kast planken heeft. Op de plank kun je kleren leggen of manden met sokken, panty’s en ondergoed plaatsen. Zo heb je deze altijd bij de hand. Door een kast slim in te delen, kun je er veel kleding in kwijt én hoef je nooit lang te zoeken naar je favoriete kledingstukken.

Maak je interieur compleet

De houten kledingkast wordt over het algemeen in de slaapkamer geplaatst. Maak je interieur compleet met een bijpassend bed en een nachtkastje. Houd je slaapkamer netjes en opgeruimd als je wilt dat je meubelstukken extra goed tot hun recht komen. Een nette kamer draagt bovendien bij aan een goede nachtrust. De ultieme tip om je garderobekast geordend te houden? Dat is door per seizoen de kleding te wisselen. Berg je warme kleding in de zomermaanden bijvoorbeeld op. Zo creëer je direct meer ruimte en overzicht. Good luck!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.