Ladekasten

Je kent het wel, overal in huis slingert wel wat. In ladekasten kun je lekker veel spullen kwijt en het maakt niet uit of het een rommeltje is, niemand die het ziet. Ook kun je een ladekastje juist als organiser gebruiken. Vul de lades met mandjes voor specifieke spullen of bepaal in welke lade wat thuishoort en zo raak je nooit meer spullen kwijt.

31 Resultaten
Aanbevolen

31 Resultaten

Ladekasten

In ladekasten kun je lekker veel spullen kwijt. Bovendien werkt opruimen in laden toch net iets anders dan wanneer je legplanken gebruikt. Daarbij moet je immers dingen kunnen opstapelen, terwijl je in ladekasten alles overzichtelijk kunt neerleggen. Vooral voor kleinere spullen is een kast met laden daarom de ideale opbergplek. Als je een nieuwe ladekast zoekt, vind je bij ons vast en zeker een goed exemplaar dat helemaal past bij jouw wensen en eisen. Wat voor ladekast je ook in gedachten hebt, bij ons kun je alle kanten op!

Van ladekast tot stapelplek

Natuurlijk wil je een ladekast die de juiste afmetingen heeft, zodat hij past in de ruimte die je ervoor gereserveerd hebt. Maar ook het uiterlijk van de kast speelt mee bij het maken van je keuze. Het design van je nieuwe ladekast kan namelijk een nieuwe impuls geven aan je interieur. De afwerking van de verschillende kasten uit ons assortiment staat om die reden duidelijk omschreven en uiteraard kun je aan de bijbehorende foto’s al heel snel zien of de kast bij jouw interieur past. Een ander voordeel van ladekasten is dat ze een platte bovenkant hebben, waardoor je er ook nog spullen bovenop kunt stapelen. Wil je er liever een decoratieve bovenkant van maken, dan kun je er bijvoorbeeld stijlvolle accessoires op plaatsen. Of een lamp. Of een fotolijstje. Of…

Kies uit de beste merken

Wehkamp Home en Woood zijn voorbeelden van designmerken die wij in ons assortiment hebben. Hun ontwerpers weten precies hoe ze design & functionaliteit moeten combineren in een ladekast. Neem eens een kijkje en kies jouw ideale exemplaar!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help