Vitrinekasten

Mooie spullen mogen gezien worden! Dit kunnen modelvliegtuigjes zijn maar natuurlijk ook gewoon je servies. Een vitrinekast geeft je de mogelijkheid om je verzameling op te bergen maar ook te showen. Onze vitrinekasten zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, helemaal van glas of van hout voor een meer authentieke look.

33 Resultaten
Nieuwste collectie

33 Resultaten

Vitrinekast

Mooie spullen mogen gezien worden, toch? Dat is het uitgangspunt van vitrinekasten. Zo kun je er bijvoorbeeld je mooie servies in opbergen, maar dankzij de glazen deurtjes kun je nog wel zien wat er in de kast zit. Tja, want een vitrine is bedoeld om dingen in uit te stallen. Onze vitrinekasten hebben we speciaal geselecteerd omdat ze deze belofte waarmaken.

De historie van vitrinekasten

Vitrinekasten zijn al heel oud. Ze stammen af van kabinetten, dat zijn opbergmeubelen van hout met verschillende vakjes en deurtjes. Deze bestaan al sinds de 16e eeuw. Toen iemand op het idee kwam om glas in de deurtjes te doen, ontstonden vitrinekasten. En dat zijn de exemplaren die we vandaag de dag nog steeds gebruiken in talloze varianten. Er zijn namelijk kasten met één deur, maar ook met twee of drie. Die deuren kunnen over de hele lengte doorlopen, maar ook slechts het bovenste deel van de kast beslaan. Ook qua design kun je alle kanten op, zoals je bij ons kunt zien. Wil je vooral glas zien of mag het een robuuste houten vitrinekast zijn met alleen glazen deuren? Bekijk ons assortiment en je ziet vanzelf wat de mogelijkheden zijn.

Kies voor kwaliteit

Dankzij de topmerken in onze collectie kun je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Denk daarbij aan merken als Wehkamp Home en riviera maison. Of je nu voor modern design gaat of voor een landelijke sfeer, onze vitrinekasten bieden voor elk wat wils. Stuk voor stuk zijn ze tot in de puntjes afgewerkt. Welke heb jij binnenkort in de kamer staan?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Het mooie van de herfst
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help