Boekenkasten

Een boekenkast is een must-have voor elke leesliefhebber. Je boeken verdienen een mooi plekje om gezien te worden. Of je nu voor grote of kleine boekenkasten gaat, het is belangrijk dat je kast stevig staat. Boeken zijn vaak zwaar en je wilt niet dat de kast zomaar omvalt, zorg er daarom voor dat je het gewicht goed verdeelt en de kast niet wiebelt.

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Boekenkast

Als je een echte liefhebber bent, dan sta je vaak voor je boekenkast. Om een nieuw leesexemplaar uit te zoeken of gewoon om met trots naar je collectie te kijken, die precies weergeeft wat jouw interessegebieden en favoriete schrijvers zijn. Zoals iedere boekenfan weet, is het opbergen van je collectie minstens zo belangrijk als het aanschaffen van nieuwe exemplaren. Boekenkasten moet stevig, efficiënt en stijlvol zijn. Ons ruime assortiment geeft je in ieder geval genoeg mogelijkheden om de beste boekenkast voor jou te kiezen. Want een boekenkast uitzoeken is net zo persoonlijk als een boek kopen.

Open of dichte boekenkasten

De meeste mensen houden van open boekenkasten. Daarbij kun je immers direct zien waar je een bepaald boek hebt neergezet of neergelegd. Eigenlijk zijn open boekenkasten een soort verzameling van boekenplanken, want het principe is hetzelfde. Er zijn echter ook dichte kasten, waarmee je de boeken juist uit het zicht kunt opbergen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een boekenkast wilt aanschaffen die in het volle zicht komt te staan, maar je wilt liever geen brij van verschillende soorten boekomslagen als onderdeel van je interieur.

Je eigen boekenkast op maat

Of je nu een hoge, smalle boekenkast zoekt of juist eentje die vierkant is en een groot gedeelte van de muur in beslag neemt, bij ons kun je alle kanten op. We hebben topmerken als vtwonen en Tenzo voor je. Veel plezier met je nieuwe kast!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.