Buffetkasten

Een buffetkast is dé eyecatcher in elke keuken of zelfs woonkamer. Buffetkasten zijn geliefd omdat ze een dubbele functie hebben. Je kunt je rommel kwijt achter de dichte lades of deurtjes maar je mooiste servies of andere leuke woonaccessoires die gezien mogen worden kun je uitstallen achter het glas.

49 resultaten
aanbevolen

49 resultaten

Buffetkast

De naam buffetkast komt voort uit de functie die de kast van oudsher heeft. Je kunt er namelijk zowel je mooie servies als je bestek en tafelkleed in opbergen. De kastdeuren met glas bieden je een handige vitrine om te pronken met je servies. Dat buffetkasten van vandaag de dag lang niet allemaal op de ouderwetse manier ontworpen zijn, dat zie je in ons uitgebreide assortiment. In de tientallen exemplaren die wij voor je hebben, vind je vast en zeker de buffetkast die bij jouw interieur past.

Klassieke en moderne buffetkasten

Uiteraard hebben we meer dan genoeg kasten voor je die er precies zo uitzien als de buffetkast die je oma vroeger had. Je weet wel, met aan de bovenkant twee deurtjes met ramen erin. Die zijn er ook tegenwoordig nog, in allerlei stijlen. Denk aan een robuuste houten afwerking of juist aan een in hoogglans afgelakte witte uitvoering. Andere kleuren kunnen ook, dus kijk gerust eens rond. Daarnaast hebben we ook buffetkasten die afwijken van het ouderwetse ontwerp. Bijvoorbeeld een buffetkast zonder glas of juist een buffetkast waarbij het glas helemaal doorloopt tot onderaan. Als je eens wat anders wilt, dan kan dat dus.

Kies de best passende kast

Of je nu graag een buffetkast met strakke hoeken wilt of een gedetailleerd afgewerkte kast, bij ons kun je alle kanten op. Selecteer welke breedte en hoogte je ongeveer in gedachten hebt en de best passende buffetkasten verschijnen automatisch voor je. Topmerken als Woood en Riviera Maison bieden je meer dan genoeg kwaliteitskasten om uit te kiezen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.