Dutchbone dressoirs

10 Resultaten
Aanbevolen

10 Resultaten

Dutchbone dressoir: authentiek en eigenzinnig meubelstuk

Houd je van een werelds interieur dat je continu verrast? Met een Dutchbone dressoir haal je een authentiek en eigenzinnig meubelstuk in huis. Een dressoir van Dutchbone kenmerkt zich door warme tinten en past in vrijwel iedere inrichting. Het is daarom een aanwinst voor een appartement en eengezinswoning en zelfs voor je loft of woonboot.

Aanbod Dutchbone dressoirs bij wehkamp

Bij ons kies je uit een gevarieerd aanbod Dutchbone meubels. Ze vallen op door het retro design met wereldse invloeden. Dat kan ook niet anders, want de ontwerpers van Dutchbone doen voor hun ontwerpen wereldwijd inspiratie op. Naast een authentieke uitstraling zijn de dressoirs uiterst functioneel en passen ze prima in je woonkamer of hal.

Dutchbone Class dressoir en Dutchbone Juju dressoir

Een Dutchbone Class dressoir is een robuust dressoir en beschikt over een onderstel mét vintage messing finish. Het Dutchbone Juju dressoir is een ware blikvanger en bij uitstek geschikt om je favoriete items in op te bergen. Welke van de twee kasten je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een smaakvol ontwerp.

Profiteer van een Dutchbone dressoir in de aanbieding

Wil je voordelig een dressoir aanschaffen van het Nederlandse merk Dutchbone? Geniet dan van een Dutchbone dressoir in de aanbieding in onze webshop. Op die manier blijft er nog wat geld over voor bijvoorbeeld een Dutchbone tv-meubel. De meubels van Dutchbone zijn namelijk perfect met elkaar te combineren.

Bestel een exclusief Dutchbone dressoir in bruin bij wehkamp

Houd je van een dressoir of meubelstuk met een bijzonder authentieke uitstraling? Dan is de keuze voor een Dutchbone kast snel gemaakt. Bij ons heb je keuze genoeg en betaal je op een manier die jij wilt. Bestel je vóór 23:59 uur, dan heb je het dressoir morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.