Zwarte buffetkasten

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Een zwarte buffetkast voor elk interieur

De kleur zwart wordt gebruikt in zowel klassieke als moderne woonstijlen. Omdat zwart de meest donkere kleur is van alle kleuren die er zijn, 'durft' niet iedereen voor deze kleur te kiezen. Toch pakt het resultaat meestal erg goed uit als we voor zwart op de muur of voor meubels in deze kleur kiezen. Wil je ook een zwart meubel in huis? Bekijk dan eens deze pagina met buffetkasten in zwart.

Buffetkast of vitrinekast?

Een buffetkast en een vitrinekast lijken op elkaar, maar toch zijn er wel verschillen. Een buffetkast is doorgaans vrij groot en bestaat uit deuren, lades en planken. Een buffetkast heeft vaak een open gedeelte dat geschikt is om spullen ter decoratie neer te zetten. Bij een vitrinekast zijn er meestal geen deuren en lades, waardoor het nog meer een kast is om mooie spullen in uit te stallen.

Welke buffetkast in zwart?

Ga op zoek naar een buffetkast in zwart en je merkt al gauw dat er genoeg te kiezen is. Zo zie je aan de linkerkant van deze pagina bijvoorbeeld dat de buffetkasten bestaan uit verschillende hoogtes. Op de foto's van de verschillende buffetkasten zie je ook dat je kunt kiezen tussen een brede buffetkast, maar er is ook een buffetkast in zwart die smal is. Wist je dat er ook een buffetkast in zwart van metaal op handige wieltjes is? Deze buffetkast zet je dus eenvoudig op een andere plaats als je toe bent aan een nieuwe indeling van je interieur of wilt stofzuigen onder de buffetkast.

Een buffetkast in zwart modern of juist een oude zwarte buffetkast

Metaal, glas, grenen, hout of ijzer: buffetkasten worden van veel verschillende materialen gemaakt. De buffetkast in zwart modern is meestal een buffetkast van zwart metaal of een buffetkast in hoogglans zwart. In landelijke interieurs zie je vaak een buffetkast van zwart hout voorbijkomen, maar een buffetkast van zwart hout past ook goed in een industriële inrichting. Het is maar net hoe je al je meubelstukken en accessoires met elkaar combineert.

Voor een mooie buffetkast slaag je bij wehkamp

Het kan ook erg leuk zijn om meer zwarte meubels in je huis te zetten en zo een mooi geheel te vormen. Kies bijvoorbeeld een zwarte buffetkast en een zwarte tafel! Allemaal te koop bij wehkamp en morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.