overzicht
Woood winkelkast Lagos, Wit

  Wooodwinkelkast Lagos

  699.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Geld lenen kost geld

  Woood winkelkast Lagos

  De Lagos winkelkast van het Nederlandse merk Woood is een ruime witte buffetkast waar je heel veel in kwijt kunt. In het vitrine gedeelte met 3 legplanken kan je bijvoorbeeld je serviesgoed, kookboeken, souvenirs of favoriete woonaccessoires uitstallen. Dit gedeelte heeft 3 schuifdeuren voorzien van gehard glas en stoere metalen handgrepen. De achterwand van het vitrine gedeelte is in een lichtgrijze kleur. Hierdoor komen je uitgestalde spulletjes goed tot hun recht. Het onderste gedeelte van de Lagos winkelkast heeft 4 lades met houten handgrepen en een kastgedeelte met 3 schuifdeurtjes. Achter de schuifdeuren zit een legplank en veel ruimte om spullen op te bergen die je liever uit het zicht hebt.

  De Lagos winkelkast past door de witte kleur en eenvoudige vormgeving in veel verschillende woonstijlen. Heb je een landelijke, romantische of Scandinavische woonstijl? Dan zal de Lagos er zeker niet in misstaan!

  Winkelkast Lagos is gemaakt van massief grenen in een witte kleur. De achterwand is gemaakt van MDF. Deze kast wordt als zelfbouw pakket geleverd en bestaat uit 4 pakketten. Een eenvoudige montage instructie wordt meegeleverd.

  Afmeting (hxbxd): 215x166x48 cm
  Zelfbouw
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand