Blauwe borden

60 Resultaten
Aanbevolen

60 Resultaten

Blauwe borden in heel veel verschillende soorten en blauwtinten

Diepe borden in het blauw, een rond blauw bord, donkerblauwe dinerborden, lichtblauwe ontbijtborden: allemaal borden die verkrijgbaar zijn in prachtige blauwtinten! Zal het eten op zo'n fraai blauw bord niet extra lekker smaken?

Voor elk gerecht andere blauwe borden

Serveer die heerlijke soep in diepe borden in het blauw en varieer met borden in verschillende vormen om de tafel perfect te dekken. Kies een rond blauw bord voor een bijgerecht of gebruik een serveerbord om meerdere lekkernijen op te leggen. Zoek je servies bij elkaar door elke keer een nieuw blauw bordje te kopen of schaf in één keer een blauwe borden servies aan!

Delfts blauw of borden set in het blauw?

Delfts blauw was ontzettend populair in de periode 1650-1750, en nog steeds hebben veel mensen graag een Delfts blauw bord in hun bezit. Wij snappen wel waarom, want een Delfts blauw bord op tafel ziet er ontzettend gezellig uit! Ga je dus voor een 'normaal' blauw bord of kies je voor het populaire Delfts blauw?

Let hierop bij het aanschaffen van een blauwe borden servies

Als je een blauw bord koopt, zijn er een aantal punten om rekening mee te houden. Ben je bijvoorbeeld van plan om het bord in de oven te zetten? Dan is het wel belangrijk dat het bord ovenbestendig is. Iets dergelijks geldt voor de magnetron en de vaatwasser. Gebruik de filter aan de linkerzijde om de borden in beeld te krijgen die voldoen aan je eisen.

Je tafel prefect gedekt met de borden van wehkamp

De kleur blauw op tafel oogt gewoon net even anders dan de standaard witte borden. Wist je trouwens dat je je borden set in het blauw ook kunt aanvullen met etagères en eierdopjes in het blauw?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.