Merken

LEGO Duplo

Vanaf 1 ½ jaar oud kun je je kind laten zien hoe ze LEGO DUPLO stenen kunnen stapelen. Met de LEGO DUPLO dieren kun je dierennamen en geluiden oefenen met Konijn, Giraf en de andere dieren. LEGO DUPLO ...

34 resultatensorteren op
nieuwste collectie

LEGO Duplo

Dat LEGO speelgoed voor alle leeftijden is, wist je waarschijnlijk al lang. Maar dat idee wordt pas echt waargemaakt door LEGO Duplo. Hiermee kunnen kinderen vanaf 1,5 jaar al beginnen met bouwen en spelen. De figuren, gebouwen en voertuigen van LEGO Duplo helpen mee om de fantasie van je kind te stimuleren, waardoor dit speelgoed goed is voor de ontwikkeling. En je hoeft niet bang te zijn dat er kleine stukjes bij zitten die je kind in de mond kan doen, want LEGO Duplo bestaat juist uit grote blokjes. Daardoor zijn ze bovendien heel eenvoudig op elkaar te bouwen. De motoriek van dreumesen en peuters is immers nog niet zo ontwikkeld dat ze al hele fijne bewegingen kunnen maken. Daar is dus rekening mee gehouden door de makers. Bij wehkamp kun je allerlei soorten LEGO Duplo kopen. Bekijk de verschillende dozen in ons assortiment en zodra je jouw keuze hebt gemaakt, kun je eenvoudig en met vertrouwen je aankoop doen. We staan immers bekend om onze optimale prijs/kwaliteitverhouding en meer dan prima service!

We hebben LEGO Duplo in vele varianten

Een raceteam en een benzinestation, maar ook een paardenstal en het kasteel van Assepoester: het is er allemaal in de vorm van LEGO DUPLO. Verder zijn er diverse sets die met dieren te maken hebben en ook educatieve varianten met letters. Je kunt links de leeftijd aanvinken van je kind, zodat je zeker weet dat je een geschikte doos vindt. Ook als je een bepaald budget hebt, kun je eenvoudig de prijsrange voor je LEGO Duplo bepalen. Zo kies je altijd voor een goede set!