Speelgoed & games

Peuterspeelgoed

Speelt jouw kindje graag met Duplo of Playmobil? Houdt het van verkleedpartijtjes? Of speelt het liever bordspelletjes? Wij hebben het beste en leukste peuterspeelgoed voor in en om het huis. Om hun f ...

2109 resultatensorteren op
aanbevolen

Peuterspeelgoed

Je peuter vermaken met peuterspeelgoed is erg belangrijk voor de ontwikkeling. Koekjes bakken in de kinderkeuken, spelen met de poppen of juist met LEGO DUPLO. Wij hebben peuterspeelgoed van merken als Fisher-Price, Happy Horse en VTech.

Peuterspeelgoed voor elk moment

Is het droog buiten en kan je kindje lekker naar buiten? Dan kan je kleintje heerlijk schommelen of rondrijden met een loopauto of loopfiets. Is het geen weer om buiten te spelen, dan vind je bij ons ook spelletjes om van te leren, kindergadgets of houten speelgoed. Leren schrijven, tellen en spelletjes spelen op de kindertablet. Daarnaast hebben wij ook badspeelgoed. Voor als je kleintje wil puzzelen tijdens het badderen of graag met badeendjes en een hoop schuim speelt. Is je kindje moe geworden van al dat spelen? Dan zijn er nog de knuffels om lekker mee te slapen.

Opbergtips voor peuterspeelgoed

Wil je het peuterspeelgoed van je kindje op een nette manier opbergen? Kijk dan ook eens naar een speelgoedkist. Je vindt ze bij de babykamer accessoires en de kinderkamer accessoires. Als je kindje op vakantie gaat of een nachtje naar opa en oma, dan neem je het peuterspeelgoed gemakkelijk mee in de kinderkoffer of kindertas. Ook handig als opbergkoffer. Is je kindje even uitgekeken op sommige speeltjes? Verstop ze dan tijdelijk en geef ze na een aantal weken of maanden weer eens aan je kleintje. Wedden dat het peuterspeelgoed dan weer in de smaak valt?