Steelpannen

Steelpannen zijn dankzij de lange steel als handvat erg gemakkelijk in gebruik. Of je nu eieren wilt koken of een heerlijke saus wilt bereiden, met een steelpan kan dit gemakkelijk en snel. Dankzij het kleine formaat nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn ze niet zwaar in gebruik. Alle steelpannen vind je hier.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Op zoek naar de perfecte steelpan? Wij helpen je een handje!

De heerlijkste sausjes bereiden doe je in een steelpan met deksel. Kies uit steelpannen van je favoriete merken, waaronder Eva Solo en Tefal. Daarnaast vind je in ons assortiment pannen gemaakt van verschillende materialen en in verschillende groottes. Wij helpen je graag met kiezen!

Van welk materiaal moet het steelpannetje zijn?

Als je een inductiekookplaat hebt, is het extra belangrijk om op het materiaal te letten van je aankoop. Een goede steelpan voor inductie kan van keramiek zijn. Dit materiaal gaat lang mee en kan ook in de oven, maar het is wel zwaar. Veel mensen kiezen daarom voor de rvs steelpan – licht en degelijk. Bovendien is rvs gemakkelijk schoon te maken en het kan zelfs in de vaatwasmachine. Als je de steelpan voor inductie ook in de oven wilt kunnen gebruiken, is het belangrijk een model te kiezen dat geen houten steel heeft. Kies je voor een steelpan met deksel? Overweeg dan ook het materiaal van de deksel. Glas heeft bijvoorbeeld als voordeel dat je je saus in de gaten houdt zonder dat je de deksel van de pan hoeft te halen.

Het formaat van steelpannen

Veel steelpannen hebben een diameter tussen 14 en 18 centimeter. Let bij het formaat ook op de hoogte van de pan. In een hogere pan kun je automatisch meer kwijt. Een eenpersoonshuishouden heeft vaak genoeg aan een kleine steelpan of zelfs een mini steelpan. Als je ook graag rijst of pasta in deze pan kookt, of je hebt een wat groter huishouden, dan is een grote steelpan een goed idee. Let er in ieder geval op dat de diameter van de bodem van de pan redelijk overeenkomt met je kookzone, indien je gebruikmaakt van inductie.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help