pannen

Steelpannen

Steelpannen zijn dankzij de lange steel als handvat erg gemakkelijk in gebruik. Of je nu eieren wilt koken of een heerlijke saus wilt bereiden, met een steelpan kan dit gemakkelijk en snel. Dankzij he ...

8 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Steelpannen

Steelpannen doen hun naam eer aan, want het zijn kleine pannen met een lange steel als handvat (inderdaad, net zoals het sterrenbeeld Grote Beer). Maar eigenlijk is dat ook een te simpele naam voor deze alleskunners. Steelpannen zijn namelijk ontzettend veelzijdig. Je kunt er heel veel verschillende dingen in koken of opwarmen. Aardappelen liggen natuurlijk voor de hand, maar ook eieren kun je hiermee zo hard of zacht koken als je zelf wilt. Door hun formaat zijn ze ook prima geschikt om saus mee te maken. Daar zijn zelfs speciale sauspannen voor ontwikkeld, waarvan je er bij ons in het assortiment ook diverse tegenkomt. Net als de vertrouwde steelpannen zoals je die gewend bent. Kwaliteitsmerken als BK en WMF wachten op je bij wehkamp.nl . Welke je ook kiest, je kunt altijd rekenen op een optimale prijs/kwaliteitverhouding en service. Precies zoals je dat mag verwachten van ons.

De beste steelpannen voor jou

Wil je specifiek kiezen voor een sauspan of wil je alle steelpannen op een rij zien? Dat kun je in de zijbalk eenvoudig aanvinken. Net zoals je de diameter en de inhoud van de steelpan vooraf kunt bepalen. Mocht je een maximumprijs in gedachten hebben, dan kun je dit aangeven, zodat je altijd binnen je budget blijft. Kies je voor de WMF Trend steelpannen, dan kies je voor hoogwaardig Cromargan® dat onverwoestbaar en hygiënisch is én eenvoudig te onderhouden. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en ook voor inductie. Dankzij de holle handgreep wordt deze niet warm. De BK Profiline steelpannen zijn ook geschikt voor alle warmtebronnen en bovendien ovenbestendig tot 220 graden. Snelle opwarming, perfecte warmteverdeling, veilige schenkrand, 2 jaar garantie: deze steelpannen hebben het allemaal!