Kookpannen

Het is erg prettig om goede kookpannen in huis te hebben. Gekookte aardappels, groenten, soepen, stamppotten, de pan wordt gebruikt voor de basis van vele gerechten. Met ons aanbod kookpannen vind je gegarandeerd een kookpan die aan jouw eisen voldoet. Kies het merk, de diameter, de inhoud, het materiaal en ga zo maar door!

13 Resultaten
Nieuwste collectie

13 Resultaten

Kookpannen kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze

Op zoek naar nieuwe kookpannen of inductie kookpannen? Bij wehkamp vind je een groot assortiment, waardoor er altijd een pan te vinden is die aan jouw wensen voldoet. Kies uit je favoriete merken, waaronder Alessi en Eva Solo, kleuren en materialen.

Welk formaat kookpannen kopen?

Rijst, pasta, aardappelen en groenten koken in pannen? Wat je ook wilt bereiden, het is belangrijk dat je de juiste maat pan kiest. In grote kookpannen past veel, maar als je een klein huishouden hebt en er niet vaak gasten mee-eten, heb je meer aan kleine kookpannen. Let bij het kiezen van het juiste formaat niet enkel op de diameter, maar ook op de hoogte. Een brede, lage pan biedt immers net zoveel inhoud als een smalle, hoge pan. Het is wel belangrijk dat de diameter van de bodem van inductie kookpannen niet groter is dan de kookzone.

Welk materiaal kies je?

Een kookpan is meestal van rvs maar er zijn ook andere materialen beschikbaar. Als je een elektrische kookplaat hebt, is het extra belangrijk goed op het materiaal te letten, omdat de ene pan toch wat meer geschikt is voor de inductiekookplaat dan de andere.

De handvatten van de kookpan

Let erop dat de kookpan die je koopt stevige handvatten heeft, waardoor je de pan eenvoudig van het vuur haalt, ook als het goed gevuld is. Met koudgrepen hoef je niet te worstelen met ovenhandschoenen of theedoeken. Dat is gemakkelijker, maar ook veiliger.

De kleur van de pan

Als je het eten graag uitserveert op tafel is het uiterlijk van de pan ook belangrijk. Met zwarte kookpannen zit je altijd goed, maar een groene, oranje of rvs-kleurige kookpan kan ook heel mooi staan.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help