pannen

Kookpannen

Het is erg prettig om goede kookpannen in huis te hebben. Gekookte aardappels, groenten, soepen, stamppotten, de pan wordt gebruikt voor de basis van vele gerechten. Met ons aanbod kookpannen vind je ...

30 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kookpannen

Alle soorten kookpannen die je maar kunt bedenken vind je bij wehkamp.nl. We hebben ze in alle prijsklassen en ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Lage kookpannen, soeppannen en hoge kookpannen van merken als BK en WMF geven je alle vrijheid in de keuken. En dankzij de koudgreep hoef je bij sommige kookpannen niet meer bang te zijn om je handen te verbranden. Kies uit onze tientallen verschillende modellen de variant die het beste bij jou past. Of misschien heb je wel goeden ervaringen met een merk dat je eerder ook had en zoek je nu een nieuw exemplaar. Wat je ook zoekt, bij ons vind je een ruime collectie kookpannen met de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dat we je ook optimale service bieden, ben je uiteraard van ons gewend.

Je kunt kookpannen eenvoudig voorselecteren

Normaal gesproken worden de handvatten van kookpannen erg heet onder het koken en kun je ze niet aanpakken zonder dat je pannenlappen gebruikt. Tenzij je een exemplaar met koudgreep aanschaft. De meeste varianten uit ons assortiment zorgen er namelijk voor dat de oren van de pan met blote handen op te pakken zijn. Andere specificaties waar je op kunt voorselecteren zijn die diameters van de kookpannen in centimeters, de inhoud in liters en of er een maataanduiding op te vinden is. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je een bepaalde hoeveelheid wilt maken van een gerecht. De laatste selectiemogelijkheid die we je bieden is de prijs van de pan. Als jij aangeeft wat je budget is, krijg je automatisch alle kookpannen te zien die daarbij passen.