Badmode kids

Badmode trends voor kids in 2022

Ben jij ook zo benieuwd voor welke zwemkleding trend in 2022 jij warm loopt? We vertellen je hier meer over de badkleding trends voor meisjes in 2022, maar je leest hier ook alles over de trends op het gebied van badkleding voor jongens!

Fresh & fun

Frisse en vrolijke kleuren zullen in 2022 menig strand of zwembad opvrolijken. Bikini's en badpakken voor meisjes hebben vrolijke ruffles voor een extra speels effect. Kijk ook naar bikini's voor meisjes met kleurrijke strepen of kleine grafische prints. Overigens zie je de frisse kleuren, strepen en grafische prints zeker terug in de trendy badkleding voor jongens. Word je van zwemmen op zich al niet vrolijk genoeg, dan verschijnt er door deze fresh & fun trend zeker wel een glimlach op je gezicht. De prints en strepen vallen nog meer op wanneer deze op zichzelf ook heel kleurrijk zijn.

Tie-dye

Tie-dye is een trend die eens in de zoveel jaar terugkeert. Ook bij dameskleding en badmode is dit een trend voor 2022. Door de stof op een bepaalde manier te knopen en vervolgens aan een speciaal verfbad toe te voegen, krijg je een speels effect met verschillende kleuren. Tie-dye maakt ieder item uniek. Deze trend is ook terug te zien bij het aanbod van badkleding voor kinderen voor 2022. Een super leuke look is met tie-dye badkleding snel geregeld.

Tropical

Ken je ze nog, de Hawaii shirts waar menig man jarenlang in flaneerde op het strand of over de boulevard? Te leuk om fout genoemd te worden! We zijn dan ook enorm verheugd dat dit tropical thema tot de 2022 trends op het gebied van badkleding voor zowel jongens als meisjes behoort. Denk aan badkleding met de kleurrijkste bloemen prints of prints van bladeren. Het is ook de perfecte trend om de eerder genoemde fresh & fun trend in te combineren. Bij de tropical trend horen namelijk ook vrolijke en frisse kleuren.

Ocean motives

Voelt jouw kind zich als een vis in het water? Dan is trend ocean motives hem of haar op het lijf geschreven. En wat past er nu ook beter bij de zee of het zwembad dan oceaanmotieven, zoals golven of oceaandieren als krabben en haaien? Watermotieven hebben altijd een grote aantrekkingskracht gehad op kinderen, zeker wanneer ze zelf graag op het strand zijn. Bij de ocean motives trend horen ook sprekende kleuren. Denk daarbij aan tinten als blauw, mintgroen en oranje. Deze trend past bij zowel jongens als meisjes.

Contrast als badkleding trends voor jongens in 2022

Bij zwembroeken is het gebruik van contrasterende kleuren een mooie trend. Denk dan vooral aan zwembroeken voor jongens met opvallende contrasterende biezen en koordjes. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte zwembroek met knalgele bies en koord, of juist andersom.

Twinning is winning

Hoe vaak wordt jouw zoon of dochter de miniversie van jou genoemd? Iedere ouder groeit van trots. Het is dan ook enorm leuk om ouders en kinderen in matchende zwemkleding te zien. Steeds meer kledingmerken herkennen deze trend en spelen hierop in door zwemkleding voor kinderen en volwassenen op elkaar af te stemmen.

  • Twinning is winning

Uv-badkleding is belangrijker dan ooit

We weten tegenwoordig dat de zon een schadelijk effect heeft op de huid wanneer we ons niet goed genoeg beschermen. Huidkanker is een groot probleem en een gevolg, vaak op latere leeftijd, van overmatige blootstelling aan zonlicht. Uv-shirts zijn daardoor onmisbaar geworden. Door te kiezen voor uv zwemkleding hoef je niet constant je kind helemaal in te smeren en hoef je alleen die delen in te smeren die niet worden bedekt door het uv-shirt. Zo bedekt een uv bodysuit een groot deel van het lichaam en geniet je van de voordelen van SPF 50 protectie, net als bij het uv-shirt.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.