Poffertjespannen

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

  • CasaLupo

    30.95
    30.98Adviesprijs
    met 1-2 werkdagen in huis

Een onvervalste Hollandse lekkernij uit een poffertjespan

Wie wordt er nu niet blij van traditionele lekkernijen? Samen naar de kermis en dan een portie poffertjes eten. Klontje boter in het midden, wat poedersuiker erbij en smullen maar. Omdat je altijd en overal van de lekkerste poffertjes wilt genieten en daar helemaal geen kermis voor nodig hebt, breid je je set pannen uit en ga je een eigen poffertjespan kopen. Bij wehkamp vind je een uitgebreid aanbod. Maak dan ook snel je keuze.

Verschillende modellen van de poffertjespan in de aanbieding

Er zijn verschillende soorten poffertjespannen. Wil je een pan voor poffertjes van een zware kwaliteit, kies dan voor een gietijzeren poffertjespan. Met een gietijzeren poffertjespan heb je een prachtige pan die geleidelijk aan warm wordt. Door deze warmteverdeling worden de poffertjes gelijkmatig verhit wat verbranden voorkomt. Een poffertjespan van gietijzer heeft al snel ruimte voor vijftien poffertjes. Let wel op: de handvaten worden enorm heet. Pak deze dan ook niet met blote handen vast wanneer de pan nog niet is afgekoeld. Kook je op inductie? Dan moet je een poffertjesplaat kopen die hier speciaal voor is bedoeld. Op inductie kan immers alleen met speciale pannensets worden gekookt. Bij wehkamp vind je een poffertjespan voor inductie. Een poffertjespan voor inductie zorgt voor dezelfde heerlijke poffertjes als poffertjespannen voor andere warmtebronnen.

Een poffertjespan in de aanbieding

Wie houdt er nu niet van een aantrekkelijke korting? Het is dan ook heel logisch dat je op zoek bent naar een mooie aanbieding wanneer je een pan voor poffertjes kopen wilt. Bij wehkamp maken we regelmatig plaats voor een nieuwe collectie. Daarvoor komen sommige poffertjespannen in de sale terecht. Omdat het aanbod hier regelmatig wisselt, neem je regelmatig een kijkje. Zo loop je nooit een scherpe deal mis.

Een poffertjespan kopen bij wehkamp

Voor de lekkerste poffertjes start je door een poffertjespan te kopen bij wehkamp. Door het ruime aanbod slaag je altijd. Geen zin in uitgebreid winkelen? Met behulp van de handige zoekfilters verkort je je zoekduur aanzienlijk. Selecteer hier de kenmerken waar je pan aan moet voldoen, zoals de diameter en de warmtebron waar het geschikt voor moet zijn. Er verschijnt direct een aanbod op je scherm dat aan deze kenmerken voldoet. Ook voor je aankopen op het laatste moment ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help