POP top teaser image

Zonbescherming

Ontdek de uitgebreide collectie zonbeschermingsproducten bij Wehkamp. Bescherm jezelf tegen de schadelijke effecten van de zon met onze hoogwaardige verzorgingsproducten. Van zonnebrand tot aftersun, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een optimale bescherming en verzorging van je huid tijdens het zonnebaden. Bestel nu en geniet van een onbezorgde zomer!

156 Resultaten
Aanbevolen

156 Resultaten

De beste verzorging voor je huid is zonverzorging

De zon heeft bij velen een positieve invloed op het humeur. De stralen van de zon zorgen voor de aanmaak van vitamine D en dankzij de warme zonnestralen kan het lichaam beter ontspannen. Helaas kan de zon ook schade aan de huid aanrichten. Daarom is het belangrijk om altijd een zonverzorging te gebruiken als je naar buiten gaat als de zon schijnt. Maak een keuze uit ons assortiment met zonnebrand en after sun om je huid te geven wat het nodig heeft. Liever zoveel mogelijk uit de zon blijven, maar wel een zongebruinde huid willen? Of heb je geen tijd om je lichaam op een natuurlijke manier bruin te laten worden? Dan is het gebruik van zelfbruiner een goed idee.

Smeer regelmatig met een goede zonnebrand en vergeet de after sun niet

Je kunt de zon het beste vermijden als de zonkracht het sterkst is. Mocht je toch graag de zon ingaan, dan is het belangrijk om altijd een goede zonnebrandcrème te gebruiken. We hebben zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht en er zijn crèmes die voor zowel het lichaam als het gezicht te gebruiken zijn. Zonnebrand is verkrijgbaar in tubes of als spray. Er is ook zonnebrandcrème voor kinderen verkrijgbaar. Zonnebrandcrèmes voor kinderen bevatten minder toegevoegde stoffen. Smeer of spray de zonnebrand elke twee uur, zodat je altijd kunt rekenen op de beste bescherming. Verzorg je huid nadat je in de zon bent geweest met een after sun. Dit product brengt de vochtbalans van de huid weer op peil. Zelfbruiner is ideaal als je niet vaak de zon ingaat, maar wel een zongebruinde huid wilt. We hebben zelfbruiner in verschillende tinten, zodat je er ook voor kunt kiezen om je lichte huid van een subtiel bruin tintje te voorzien. Smeer de zelfbruiner altijd goed uit voor het mooiste resultaat.

Morgen al je zonverzorging in huis

Bruin zonder zon of je huid beschermen en verzorgen? Bestel dan je zonproducten bij wehkamp en gebruik ze morgen al!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.