POP top teaser image

Tefal pannen

Maak kennis met de nieuwe Tefal pannenseries voor bakken en braden: Expertise, Comfort Grip en So Intensive. Expertise heeft de sterkste Tefal anti-aanbaklaag, Comfort Grip is de meest comfortabele pannenserie, omdat ze zo lekker in de hand liggen. De So Intensive pannenserie is heel geschikt voor dagelijks en intensief koken!

57 Resultaten
Aanbevolen

57 Resultaten

Koken als een chefkok met een pannenset van Tefal

Sta jij regelmatig in de keuken om de lekkerste gerechten te koken voor je gezin of een stel goede vrienden? Dan mag een verzameling goede pannen niet in jouw keuken ontbreken. Tefal is een van de namen als het om pannen van goede kwaliteit gaat. Koop je pannen los en stel je eigen set samen of koop snel en eenvoudig een complete pannenset. Je vindt bij wehkamp een uitgebreid aanbod van diverse soorten pannen van Tefal. Wacht dan ook niet langer, kies je pannen en plaats je bestelling.

Een ruim aanbod van Tefal pannen

Het merk staat wellicht het meest bekend om de Tefal anti aanbaklaag. Dat zie je vooral terug in bijvoorbeeld de Tefal braadpan en de Tefal koekenpan. Kook je op inductie? Dan weet je als geen ander dat je hier speciale pannen voor nodig hebt. De Tefal koekenpan voor inductie is bijvoorbeeld een echte must-have. De Tefal koekenpan voor inductie is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Kijk ook zeker bij de speciale pannenkoekenpan voor inductie. Wil jij een set pannen kopen voor een extra scherpe prijs? Bij wehkamp vind je regelmatig een speciale Tefal pannen aanbieding. Het aanbod in de sale wisselt constant. Houd het actuele aanbod in de gaten om geen deal te missen.

Tefal pannen bestellen bij wehkamp

Kies jij voor het comfort van winkelen vanuit het comfort vanuit je eigen woning? Dan bestel je je nieuwe pannen van Tefal bij wehkamp in de online shop. Met de zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Je hoeft bij wehkamp niet lang op je bestelling te wachten. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën