Hapjespannen

De lekkerste hapjes bereid je in een hapjespan. De hapjespan die jij zoekt, vind je bij ons! Kies uit merken als Tefal en Eva Solo, bepaal welke diameter de pan moet hebben, hoeveel inhoud, van welk materiaal de pan gemaakt is, of de pan een anti-aanbaklaag heeft en ga zo maar door. Bekijk al onze hapjespannen!

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Nieuwe pannen online kopen

Nieuwe pannen nodig? Maak het jezelf dan gemakkelijk door je pannen online te kopen bij Wehkamp! Bestellen gaat eenvoudig en snel en je hoeft geen zware pannen te sjouwen.

Verschil tussen een hapjespan en een koekenpan

Op deze pagina zie je allerlei soorten hapjespannen. Een hapjespan en een koekenpan lijken op elkaar, maar ze zijn toch niet helemaal hetzelfde. Een hapjespan heeft namelijk een hoge rechtopstaande rand die hoger is dan de rand van een koekenpan. De inhoud van de pan kan daardoor minder makkelijk uit de pan vallen tijdens het sauteren.

Wat voor hapjespan past het beste bij jouw kookkunsten?

Heb je een groot gezin of kook je het liefst in één keer voor meerdere dagen? Dan is het misschien wel handig als je kiest voor een hapjespan in groot model met een diameter van ongeveer 28 centimeter. Ben je alleen en heb je niet zoveel nodig? Dan zal een hapjespan met een diameter van 24 centimeter waarschijnlijk voldoende zijn.

Houd ook hier rekening mee

Sommige pannen op deze pagina zijn inductie hapjespannen. Dat betekent dat je deze pannen alleen kunt gebruiken op een inductie kookplaat. Als je op gas kookt, heb je dus andere pannen nodig. Je vindt deze pannen door de filter aan de linkerzijde te gebruiken. Sommige pannen zijn bovendien niet bestand tegen de vaatwasser. Houd hier dus ook rekening mee als je nieuwe pannen gaat kopen.

Hapjespannen bestellen bij Wehkamp

Kleine hapjespan, hapjespan zonder steel, hoge hapjespan; ze zijn allemaal te bestellen bij Wehkamp. Naast dit soort pannen verkopen we trouwens ook nog heel veel andere soorten pannen. Denk bijvoorbeeld aan braadpannen of wokpannen. We hebben heel veel artikelen op voorraad, dus als je hapjespannen gaat bestellen, heb je je bestelling morgen al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help