Snelkookpannen

Een snelkookpan doet precies wat ‘ie zegt: snel koken. De temperatuur waarmee een snelkookpan kookt is hoger dan 100° Celsius, waardoor de gerechten snelle gaar worden maar de producten ook meer vitaminen behouden. Genoeg redenen om onze snelkookpannen te bekijken dus! Bestel jouw snelkookpan vandaag nog online.

Snelkookpannen

Kun je het je voorstellen dat de snelkookpan al in 1679 werd uitgevonden door de Franse natuurkundige Denis Papin? Het zou echter nog tot 1937 duren voor er een huishoudvariant op de markt was. Het grote geheim achter snelkookpannen is dat gerechten sneller gaar worden als je ze onder druk kookt. Dan is de temperatuur waarmee je kookt namelijk hoger dan 100° Celsius, zoals bij normale pannen het geval is. Dat scheelt je ongeveer driekwart van de normale kooktijd. Nog een voordeel: door de snelheid van het koken blijven meer vitaminen behouden dan bij andere bereidingswijzen. Bij ons vind je snelkookpannen van topmerken als BK, Silit en WMF. Daar zit vast en zeker een exemplaar tussen waarmee jij in recordtijd de heerlijkste dingen op tafel zet. Het enige wat je hoeft te doen is jouw voorkeuren bepalen en je ideale model komt vanzelf naar voren.

Verschillende soorten snelkookpannen

Oké, snelkookpannen zijn behoorlijk zwaar, maar hij biedt je heel veel gemak. Zo is hij bijvoorbeeld zuinig met energie en heb je maar weinig water nodig om je aardappelen, vlees of groente te koken. De klep van de pan wordt goed dichtgehouden om te garanderen dat de druk goed opgevoerd kan worden. Wij hebben verschillende varianten voor je. Zoals de tweedelige set snelkookpannen uit de WMF Perfect Plus© serie. Dit is een duopan bestaande uit een braadpan met een inhoud van 3 liter en een snelkookpan met in een inhoud van 4,5 liter. Daarmee kun je simultaankoken! Filter bij ons eenvoudig op het merk, de diameter, de inhoud en de prijs, zodat je automatisch bij de snelkookpannen uitkomt die voldoen aan jouw eisen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.