pannen

Grillpannen

Met een grillpan kun je een groot aantal gerechten maken zonder olie of boter te gebruiken. Hierdoor wordt een gerecht meteen een stuk gezonder. Of je nou groente, vlees of vis wilt bereiden, met een ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Grillpannen

Een groot voordeel van onze grillpannen: je hebt geen olie of boter meer nodig! Zo krijg je nog gezondere gerechten, met minder vetten erin. Onze grillpannen zijn ook nog eens geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en zijn ovenbestendig tot 175 graden. Indien jij een liefhebber bent van eten, maar het ook belangrijk vindt dat het eten mooi gepresenteerd kan worden op jouw bord, is de grillpan bij uitstek de juiste pan. De verhoogde ribbels in de pan zorgen voor authentieke lijntjes op je vlees of groentes, waardoor het serveren van het voedsel een feestje wordt.

Gezond grillen dankzij de grillpan

De ribbels in de pan zorgen er niet alleen voor dat het bereide voedsel een mooie uitstraling krijgt, zij zorgen er ook voor dat de gerechten niet in contact komen met vetten of vocht. Het vet of vocht afkomstig van het voedsel, blijft tussen de ribbels liggen en wordt zo niet opnieuw door het voedsel opgezogen. Dit zorgt ervoor dat jij een vetvrije maaltijd kan bereiden. Als jij kwaliteit, smaak en gezond alle drie belangrijk vindt, is er maar een pan die aan jouw eisen kan doen: de grillpan.

Vandaag besteld

Voor alle grillpannen binnen ons assortiment geldt: vanavond voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis! Zo kan jij snel beginnen met het bereiden van jouw gezonde, vet vrije gerechten.