Wokpannen

Wokgerechten zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel makkelijk klaar te maken. Met wokken gebruik je maar één pan, de wokpan, om al je ingrediënten in te bereiden. Belangrijk is dat al je ingrediënten van tevoren gesneden zijn en dat de wokpan goed heet is. Bekijk onze wokpannen en bestel de jouwe snel!

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Wokpannen

Hou je van wokken? Dan zul je vast en zeker blij zijn om te horen dat we meer dan 10 verschillende wokpannen in ons assortiment hebben voor je. Daarmee maak je in no-time de heerlijkste wok- of roerbakgerechten klaar. We mogen allemaal dankbaar zijn dat deze diepe pan vanuit de oosterse keuken zijn intrede heeft gedaan bij ons. Naast roerbakken kun je met wokpannen ook koken, stomen, blancheren en zelfs frituren. Lekker veelzijdig, nietwaar? We hebben varianten met en zonder steel voor je, dus jij mag beslissen welke jouw voorkeur heeft. De kwaliteit van onze wokpannen is steevast hoog, dus daar mag je op rekenen. Wij doen ons best om je de beste prijs en service te bieden, want dat wokt toch net even wat fijner!

Kies uit eersteklas wokpannen

Het verschil tussen de diverse wokpannen is voornamelijk dat de ene versie een lange steel heeft en de andere twee handvatten waaraan je hem kunt vastpakken. Wil je tijdens het koken vaak je eten kunnen omschudden, dan is zo’n steel natuurlijk erg handig. Kook je voornamelijk met een spatel, dan zijn wokpannen met handvatten prima geschikt voor jou. Silit en Tefal zijn twee gerenommeerde merken waar we diverse modellen van in ons assortiment hebben opgenomen. Je kunt eenvoudig selecteren op de diameter van de wokpan, zodat je snel de juiste grootte te pakken hebt. Heb je een voorkeur voor wokpannen met een deksel? Dan kun je daar ook op voorselecteren. Voor je het weet heb je jouw ideale model gevonden bij wehkamp.nl. Wij wensen je veel overheerlijke gerechten toe…

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.