Wokpannen

Wokgerechten zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel makkelijk klaar te maken. Met wokken gebruik je maar één pan, de wokpan, om al je ingrediënten in te bereiden. Belangrijk is dat al je ingrediënten van tevoren gesneden zijn en dat de wokpan goed heet is. Bekijk onze wokpannen en bestel de jouwe snel!

22 Resultaten
Aanbevolen

22 Resultaten

Zo kies je de beste wokpannen

Wil jij het liefst iedere dag van de Aziatische keuken genieten? Dan is het de hoogste tijd om een wokpan in huis te halen! Bij wehkamp shop je de beste exemplaren van je favoriete merken.

De voordelen van wokken

Wokken biedt veel voordelen. Zo hoef je voedsel slechts kort te verhitten. Dat zorgt er niet enkel voor dat je eten binnen korte tijd op tafel staat, maar er blijven ook meer vitamines bewaard. Of je nu wilt stoven, blancheren of stomen, of je wok als braadpan of kookpan wilt gebruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos! Als je een wokpan kopen wilt, ga je dan voor de traditionele wokpan of een pan met aanbaklaag? Hoe groot moet het gerei zijn? Wij helpen je graag met je keuze.

Wokpan kopen – waar let je op?

Het traditionele exemplaar wokpan heeft geen antiaanbaklaag en is meer geschikt voor de professionele en semiprofessionele keuken. Een pan met aanbaklaag is gemakkelijker te onderhouden en eenvoudig in gebruik. Of je voor een grote of kleine wokpan gaat, hangt deels af van de grootte van je gezin. Let met het oog op de grootte van je kookzone op de diameter van de bodem. Als je elektrisch kookt, wil je immers dat je pan zoveel mogelijk contact maakt met de plaat. Op zoek naar een grote wokpan voor inductie? Let dan op de diameter van de rand van de pan. Deze moet een flink stuk groter zijn dan die van de bodem. Overweeg je de aankoop van een wokpan met deksel? Hiermee bied je jezelf extra bereidingsmogelijkheden.

Wokpan met korting

Op zoek naar een wokpan voor inductie, een roestvrijstalen wokpan, een wokpan Wadjan of een andere wokpan? Neem dan snel een kijkje in onze outlet. Bij wehkamp vind je regelmatig een prachtige wokpan in de aanbieding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help