Opblaasspeelgoed

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Het leukste opblaas speelgoed voor binnen en buiten

Speelgoed dat kan worden opgeblazen om mee te spelen in huis of in de buitenlucht heeft een handig voordeel: wanneer het speelgoed niet in gebruik is, laat je het simpelweg leeglopen en kun je het plat opbergen. In onze webshop bieden we een ruim assortiment aan opblaasbaar speelgoed voor klein en groot. Zo koop je bij ons een luchtbed voor aan (of in) het zwembad, maar bijvoorbeeld ook een leuke strandbal die ook prima binnen of in de tuin kan worden gebruikt om mee te spelen. Kortom: opblaasbaar speelgoed in originele vormen en soorten koop je bij ons.

Perfect in de zomer: een opblaas speelgoed zwembad

Zodra de temperaturen stijgen is het heerlijk om een fijn zwembad in de tuin te kunnen zetten voor de kids (en voor jezelf). Kies voor een opblaasbaar zwembad dat geschikt is voor de ruimte die je tot je beschikking hebt en blaas het bad makkelijk op zodra de zon zich laat zien. De zwembaden zijn makkelijk schoon te maken en op te bergen. Zo heb je altijd heerlijk speelgoed bij de hand voor een zonnige dag en kun je verkoeling bieden wanneer het weer daarom vraagt. Tip: met een Intex luchtbed bij het zwembad en wat leuke opblaasballen en ander zomers speelgoed zet je een leuk kinderfeestje neer voor een jarige.

Veiligheidsartikelen

Wanneer je met kleinere kinderen naar het zwembad gaat of een strand bezoekt is het prettig om wat veiligheidsartikelen aan te schaffen. Zeker voor kleine kindjes of voor kinderen die nog niet heel zelfverzekerd in het water dobberen zijn drijvende opblaasbandjes, zwemplankjes en opblaasarmbandjes perfect om mee te nemen naar het water. Wil je jouw baby laten genieten van het water? Dan blijf je uiteraard altijd bij jouw kindje terwijl je hem of haar laat ronddrijven in een zitbandje waarmee op het water gedreven kan worden.

Naar het strand of zwembad

Op een luchtbed aan het zwembad liggen? Neem een leuk opblaasbed mee die zowel op het water als ernaast heerlijk ligt. Heb je liever een speciaal strand luchtbed, waar je de hele middag op kunt zonnen? Bekijk dan de leuke Sunnylife luchtbedden en luchtstoelen in onze ruime collectie. Wil je jouw opblaas luchtbed en speelgoed snel kunnen gebruiken? Wij zorgen voor een snelle bezorging aan huis.

Naast luchtbedden kun je in onze webshop ook veilige zwembandjes, waterpistolen en ander leuk zomers speelgoed vinden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help