Waterpistolen

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Ga de strijd aan met een waterpistool

Op een warme zomerdag is er niets leuker dan vriendjes uitdagen voor een watergevecht of je verstoppen in de bosjes en nietsvermoedende voorbijgangers natspuiten met een waterpistool. Wil jij zeker weten dat je kind dit gevecht kan winnen? Check dan de extra grote waterpistolen in onze webshop. Met behulp van deze waterpistolen gaat jouw kleine op pad als een pro. Vergeet niet om hem of haar hippe zwemkleding en badslippers aan te trekken. Niemand komt namelijk droog terug van deze belangrijke strijd.

Klassieker: de Super Soaker van Nerf

Een echte klassieker is het Nerf Super Soaker waterpistool. In deze krachtpatser kan je lekker veel water kwijt én ben je verzekerd van een krachtige straal. Een betere manier om je beste vriend een nat pak te bezorgen is er niet. Het Nerf waterpistool is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is het Fortnite waterpistool razend populair. Dit model heeft dezelfde look als de wapens uit de populaire Fortnite game. Naast dat dit waterpistool er super stoer uitziet, doet hij zijn werk prima. Richt op je tegenstander en vergeet niet om keihard weg te rennen als je waterreservoir geleegd is.

Super Soaker kopen bij Wehkamp

Een Super Soaker of ander model waterpistool kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Neem de tijd om ons aanbod te bekijken en vind een waterpistool waarmee je elk watergevecht aandurft. Voor de wat kleinere kinderen raden we de watertafels uit onze webshop aan. Hiermee kan je kind op een wat rustiger tempo lekker met water spelen. Heb je een keuze gemaakt tussen de verschillende pistolen en andere must-haves voor op een warme dag? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help