Supboards

Heb jij al van de enorme trend die SUP heet gehoord? Nee? Dan wordt het hoog tijd om deze sport te ontdekken. SUP is een afkorting van stand up paddling. Je staat op een surfplank en beweegt je voort met een peddel. Het is een fantastische manier om te genieten van het ontspannende effect van het water en tevens te vertoeven in een schitterende omgeving. Daarnaast kies je voor een full body work-out met een lage impact. Genoeg redenen dus om ook een supboard te kopen en mee te doen aan deze toffe trend! We hebben een ruim aanbod van verschillende boards voor je in de online shop klaargezet.

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Supboard voor beginners

Een opblaasbaar supboard is ideaal, ook wanneer je geen beginner bent. Je neemt het eenvoudig mee en hebt het binnen een mum van tijd opgepompt. Daarna ben je klaar om het water op te gaan. Wanneer je gaat suppen, zal je eerst moeten wennen aan het bewaren van je evenwicht en daarom is een board voor beginners een goede keuze. Een puntige neus en een vierkante achterkant verminderen de waterweerstand waardoor je soepel door het water glijdt. Ook een board van dubbellaags pvc is een goede keuze.

Een supboard kopen, waar op letten?

Er zijn verschillende soorten boards, voor beginners en gevorderde suppers. Het zijn de lange en brede boards die beginners meer stabiliteit bieden. Ook zijn brede boards uitstekend voor racing en toering, al zal een ervaren supper eerder voor een lang en smal board willen gaan voor extra snelheid. Kijk ook naar de wendbaarheid, glide, stabiliteit en tracking die bij je behoeften passen. Overigens vergeten veel mensen ook om te kijken naar de accessoires die bij het board worden geleverd. Zit er bijvoorbeeld bij het supboard een peddel en een pomp of moet je die nog los kopen?

Een supboard kopen bij wehkamp

Natuurlijk koop je je supboard in de online shop van wehkamp. Houd ook zeker de sale in de gaten, want je vindt hier regelmatig een goede supboard in de aanbieding. Vergeet je ook niet geschikte sportschoenen voor deze watersport te kopen? Zo bescherm jij je voeten voor wanneer je toch in het water valt. Maak een keuze uit de verschillende kleuren en afmetingen en start ook met de trend die suppen heet.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help