Gouden sierkussens

4 Resultaten
Nieuwste collectie

4 Resultaten

Gouden sierkussens: voorzie je interieur van een gouden randje

Wil je je bank chic aankleden? Overweeg dan een sierkussen met goud kleur. Goud is weer helemaal in en brengt luxe in ieder interieur. De perfecte manier om wat goud toe te voegen aan je woon- of slaapkamer is een sierkussen kopen. Wij bieden je daarom de mooiste luxe sierkussens in goud aan. In assortiment vind je al je favoriete merken, zoals Riviera Maison en Dutchbone.

Waarom goud toevoegen aan je interieur?

Het is altijd leuk om iets metaalkleurigs toe te voegen aan je interieur. Het brengt glans en een uniek contrast, en het vormt een prachtige aanvulling op de kleuren die je al in huis hebt. Populair zijn onder andere koper- en zilverkleurige elementen, maar uiteindelijk gaat er niets boven goud! Goud straalt luxe uit en staat prachtig bij veel verschillende kleuren. Leg bijvoorbeeld een sierkussen dat zwart met goud is op een zwarte of witte bank en je hebt een unieke look gecreëerd. Een sierkussen dat goudkleurig is, staat bovendien prachtig bij roze, groene, rode, blauwe en paarse elementen in je interieur. Je combineert je luxe sierkussens in goud dus met kussens in je favoriete kleuren of matcht ze met je vrolijk gekleurde bank.

Past een sierkussen in goud kleur ook in jouw interieur?

Een sierkussen dat goudkleurig is, of een sierkussen met zwart en goud, past in ieder interieur maar komt het best tot zijn recht in een bohemian-chic, Perzisch, brocante, modern of botanisch interieur. Uiteindelijk bepaalt de manier waarop je het kussen in de rest van je interieur verwerkt of het gouden kussen een succes is. Mix het goud bij voorkeur met zachte materialen, zoals een wollen plaid, donkere herfstkleuren en/of kussens met opvallende designs. Alles is mogelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.