Riverdale huisparfum

12 Resultaten
Aanbevolen

12 Resultaten

De geurstokjes van Riverdale kopen

Het merk Riverdale staat bekend om een grote collectie leuke accessoires voor in huis. Van manden en woondekens tot klokken en spiegels; de ontwerpen van de items van Riverdale hebben een geheel eigen stijl. In onze webshop bieden we (naast de accessoires van het merk) ook de heerlijk ruikende Riverdale geurstokjes in zwart en naturel aan. Je kunt kiezen uit een groot aantal heerlijke geuren, zoals de populaire Riverdale geurstokjes oud en bergamot, en lotus en jasmijn. De geurstokjes van dit merk geven jouw huis een heerlijk warme geur en staan zeer decoratief.

Jouw geur in huis met Riverdale geurstokjes uit de aanbieding

Heb je zin om te shoppen? Sla dan onze Riverdale collectie in de sale niet over en bestel jouw favoriete geur voor in huis met een leuke korting. Zo koop je jouw navulling voor de geurstokjes van Riverdale extra voordelig en heb je jouw favoriete huisparfum altijd op voorraad. Wil je de geurstokjes van Riverdale kopen in een kleinere verpakking om de geur voor jezelf in huis uit te kunnen testen? Dan hebben wij in onze webshop de kleinere 140 milliliter verpakkingen voor je klaarstaan. Met de kleinere sets geurstokjes kun je iedere kamer in huis een eigen bijzondere geur geven.

Jouw Riverdale geurstokjes in zwart langdurig gebruiken

De geurstokjes van Riverdale gaan zo'n vijf weken mee wanneer je alle stokjes in het flesje zet. De geur is krachtig, maar niet overheersend, en doet jouw huis heerlijk fris geuren. Wit je jouw geurstokjes wat langer kunnen gebruiken? Zet dan simpelweg wat minder stokjes in het flesje. Ook kun je naast de navulling voor de geurstokjes van Riverdale in onze shop terecht voor de heerlijke interieurspray van dit merk. Hiermee zorg je snel voor een frisse geur in elke kamer. Een paar pufjes met de spray is genoeg. Kies ervoor om jouw geurstokjes van Riverdale te kopen in onze webshop en wij zorgen voor een snelle levering aan huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.