POP top teaser image

EGLO hanglampen

57 Resultaten
Nieuwste collectie

57 Resultaten

EGLO hanglampen – waar functionaliteit en design samenkomen

Kun jij wel een lichtpuntje in je leven gebruiken? Hanglampen van EGLO zijn bijzonder sfeerbepalend voor iedere ruimte in huis. Daarnaast zet je een hanglamp in om extra licht in een specifiek deel van een ruimte te creëren. Denk aan verlichting boven de salon- of eettafel. EGLO is een grote naam als het om verlichting gaat, en dus ook hanglampen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en geef je inrichting niet alleen het juiste licht, maar ook een upgrade qua stijl en sfeer.

EGLO hanglampen voor iedere ruimte in huis

Voor iedere smaak en stijl vind je wel een geschikte hanglamp van het mooie merk EGLO. Kies voor een bijzonder model en een echte blikvanger met een design hanglamp voor de eettafel. Heb je een grote eettafel? Hoe mooi is het dan om voor een grote lamp te kiezen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een EGLO hanglamp met 3 lampen. De EGLO hanglamp met 3 lampen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met de lampen strak op een rij of juist mooi onder elkaar gegroepeerd. Zoek je een industriële lamp, dan is de EGLO Townshend hanglamp een echte aanrader, eenvoudig en erg stoer.

EGLO hanglampen bestellen bij wehkamp

Of je nu een vintage EGLO hanglamp zoekt of liever een moderne designlamp in je kamer hangt, met het ruime aanbod van EGLO lampen bij wehkamp slaag je altijd. Kies voor lampen gemaakt van verschillende materialen, zoals beton, stof, glas, hout en staal. Ook voor je aankopen op het laatste moment ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Zorg jij er namelijk voor dat wij vandaag jouw bestelling hebben ontvangen? Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag wordt bezorgd. Vergeet je niet de juiste lichtbron mee te bestellen?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help