Yogamatten

Yoga is een perfecte manier om te ontspannen. Maak het jezelf dan wel zo makkelijk mogelijk om echt te kunnen ontspannen. Dat begint bijvoorbeeld al bij een comfortabele yogamat. Maar ook andere materialen zoals fitnessballen en een balance ball chair vind je in ons aanbod yoga-accessoires.

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Verder navigeren

Yoga heeft veel gezondheidsvoordelen. In de eerste plaats ontspant het je lichaam. Zo laat yoga voor beginners al heel snel de eerste positieve effecten zien. Om te kunnen ontspannen, zijn comfortabele yoga matten essentieel. Goede yoga matten zijn van voldoende dikte waardoor je grondoefeningen goed kunt uitvoeren. Om het matje mee te kunnen nemen, hebben we bij wehkamp diverse modellen van de yogamat tas. Yoga is niet alleen goed voor een goede houding en ontspanning, maar ook voor onder andere meer flexibiliteit, een lagere bloeddruk, een verbeterde bloedcirculatie en sterkere botten.

Yoga thuis

Met wat filmpjes op het web of de nodige ervaring vanuit eerder gevolgde lessen is thuis aan yoga doen heel goed mogelijk. Het enige dat je nodig hebt, is diverse accessoires. De yogamat is essentieel, maar vergeet ook niet een yoga blok in huis te halen. Een yoga blok gebruik je om bepaalde houdingen net iets prettiger te maken. Je legt ze bijvoorbeeld onder je handen om op te steunen. Ook het yoga wiel wordt veel gebruikt, bijvoorbeeld voor gebruik aan je rugzijde. Met dit wiel open je vervolgens de borststreek. Ook voor dit wiel ben je bij wehkamp aan het juiste adres.

Alles voor zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een vorm van zwangerschapsgym. Hierbij doe je diverse oefeningen om je bekken te versterken en je houding te verbeteren. Zwangere vrouwen krijgen sneller last van hun bekken en lopen vaak met een te holle rug. Hierdoor kunnen er diverse klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan. Door yoga voor zwangeren te volgen, leer je technieken waarmee je deze klachten voorkomt of in ieder geval vermindert. Ook is yoga voor zwangere vrouwen bedoeld om je aan te leren hoe je weeën opvangt en tussen iedere wee een moment van ontspanning weet te creëren. Anders dan bij de reguliere zwangerschapsgym wordt er bij yoga voor zwangere vrouwen ook aandacht besteed aan het geestelijke welzijn. Zo kun je ontspannen en in balans je bevalling ingaan.

Yoga artikelen kopen bij wehkamp

Weet jij al precies wat je aan yogabenodigdheden nodig hebt? Kijk vooral rustig rond bij ons aanbod. Doe ook je voordeel met een van de massageballen. Hiermee kun je pijnlijke triggerpoints los masseren, maar het is ook heel goed voor de bloedsomloop. Heb je last van knopen in spieren waar je niet goed bij kunt, gebruik dan de massage rope ball. Dit is een touw met aan ieder uiteinde een bal met noppen. Hiermee kun je bijvoorbeeld de knopen in de rugspieren los masseren. Ben jij van plan om op korte termijn met yoga te starten en heb je nog snel wat spullen nodig? Dat is geen enkel probleem. Bestel je namelijk vandaag bij wehkamp, dan heb je morgen al je yoga spullen in huis. Zo makkelijk gaat dat! Namasté.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help