Keepershandschoenen

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Keepershandschoenen houden elke bal tegen

Een keeper kan natuurlijk niet zonder handschoenen. Wil jij nieuwe keepershandschoenen kopen? Dan kun je bij wehkamp kiezen uit een uitgebreid assortiment. Bij ons vind je keepershandschoenen voor spelers van alle leeftijden en voor elk niveau. Bekijk ons assortiment en bestel de beste keepershandschoenen vandaag nog.

Jouw prestaties in de goal verbeteren

Goede keepershandschoenen helpen je met het verbeteren van jouw prestaties. Bij wehkamp vind je een grote collectie aan Stanno keepershandschoenen. Stanno is een bekend keepers merk dat door veel profs wordt gedragen. De handschoenen zijn van goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in meerdere designs en modellen. Ook adidas heeft keepershandschoenen. De handschoenen zijn verkrijgbaar met fingersave en zonder fingersave. Deze techniek zorgt ervoor dat de vingers van de keeper niet door kunnen klappen. Ook kun je kiezen tussen verschillende sluitingen. De hook & loop is de meeste gebruikte sluiting en wordt gekenmerkt door een elastische band die je aantrekt en met klittenband vastzet. Daarnaast heb je de bandage. Deze sluiting is wat elastischer en vergelijkbaar met een pols- of enkelbandage. Deze sluiting heeft een strakkere pasvorm. Welke sluiting het beste is, hangt af van je eigen persoonlijke voorkeur.

Verschillende pasvormen

Een keepershandschoen kan verschillende pasvormen hebben. Allereerst is er de flathand techniek, waarbij de handschoenen een klassieke pasvorm hebben en veel comfort bieden. Bij de negative techniek voelt de handschoen aan als een tweede huid. Dan is er nog de rollfinger techniek. Bij deze techniek is er om iedere vinger foam gerold. Dat zorgt voor een groter vangoppervlak. Tot slot is er de hybrid techniek. Dit is een combinatie van rollfinger en negative cut. Dat betekent dat beide technieken in één handschoen benut worden. Als jij je handschoenen vandaag nog bestelt, dan draag je ze morgen al. Bekijk ook ons assortiment voetbalschoenen en voetbalkleding.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help