Zwembrillen

Met deze zwemaccessoires gaat baantjes trekken een stuk prettiger. Dit gaat tenslotte het lekkerst met een zwembril op, je ziet alles helder en je ogen gaan niet branden van het chloorwater.

17 Resultaten
Aanbevolen

17 Resultaten

Verder navigeren

Veilig zwemmen met zwembrillen

Wil jij graag een zwembril kopen? Bij wehkamp shop je zwembrillen voor dames, heren en kinderen. We hebben mooie zwembrillen van de merken adidas, Speedo en Sunnylife in het assortiment. Met zwem brillen kun jij zwemmen zonder dat je ogen geïrriteerd raken van chloor en vuil.

Uv-bescherming en glazen die niet beslaan

Een goede zwembril is onmisbaar als je regelmatig zwemt. Op deze manier kun je gewoon met je ogen open zwemmen, zonder dat de ogen gaan jeuken of prikken. Daarnaast helpt een goede bril je bij het inschatten van afstanden onder water. Als je een nieuwe zwembril gaat kopen, dan is het belangrijk om een bril aan te schaffen die goed past én afsluit. Bij een bril die goed past, voel je een zuigeffect en zal de bril enkele seconden blijven plakken op het gezicht. Waar je daarnaast op kunt letten bij een bril voor onderwater kopen is of deze verstelbaar is. Een Speedo zwembril is een goede keuze. Speedo is het bekendste merk van Nederland als het gaat om zwemspullen. Voor de zwembril van Speedo geldt dat deze uv-bescherming heeft en dat de glazen niet beslaan. Wel zo handig!

Verschillende kleuren en maten

Als je een nieuwe bril gaat kopen, dan kun je kiezen uit verschillende maten en kleuren. Je kunt kiezen uit een roze, grijs, groen, blauw of zwart exemplaar. Het is belangrijk om de bril goed te onderhouden als je er lang plezier van wilt hebben. Spoel de bril na gebruik goed af met helder en koud water. Vermijd ook een te lange blootstelling aan zonlicht. Hierdoor kunnen sommige onderdelen van de bril beschadigd raken. Heb je de beste zwembril kunnen vinden? Als je jouw nieuwe bril vandaag besteld, dan heb je hem morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help