Boksartikelen

Er zijn weinig sporten intensiever dan boksen. Even lekker al je energie van je af slaan. Bokshandschoenen zijn daar wel onmisbaar bij. Maar gelukkig bestel je die bij ons snel en gemakkelijk online! We hebben bokshandschoenen van Adidas Performance en Benlee voor je. Kom ze snel bekijken en bestel vandaag nog!

62 Resultaten
Aanbevolen

62 Resultaten

Boksen

Sta jij binnenkort in de ring om je eerste bokswedstrijd te spelen? Of ben je al lekker aan het trainen en heb je nieuwe bokshandschoenen of scheenbeschermers nodig? Bij wehkamp vind je een ruim aanbod aan alle producten die je nodig hebt om lekker te boksen. Bestel al jouw nieuwe boks-benodigdheden vandaag nog, dan komen wij ze supersnel bij je thuisbezorgen.

Nieuwe bokshandschoenen: tips

Koop je voor het eerst nieuwe bokshandschoenen? Dan is het handig om te weten waar je op moet letten. Want je wilt natuurlijk zo min mogelijk risico lopen op blessures. Bokshandschoenen kies je niet op maat uit, maar op gewicht. Het gewicht wordt gemeten in ounces. Kort gezegd wordt het gewicht 12 oz vaak gebruikt door dames en jeugd of heren met kleine handen. Het gewicht 14 of 16 oz is geschikt voor heren met een gemiddeld postuur. 18 oz voor de gewichtsklasse van 85+ kilo en 20 oz voor 95+ kilo. Bij iedere bokshandschoen vind je een handig overzicht om te zien of dat gewicht goed bij je past! Over het algemeen train je met wat zwaardere handschoenen en kies je voor een wedstrijd een lichter model, zodat jouw bokshandschoenen tijdens de wedstrijd lekker licht aanvoelen.

De pasvorm van de bokshandschoen

Daarnaast is de pasvorm natuurlijk erg belangrijk. Een bokshandschoen zal, net als een gewone schoen, nog uitrekken tijdens gebruik. Je moet ze dus altijd net iets strakker kopen. Koop je ze te groot, dan is er te veel bewegingsruimte voor je handen en wordt de kans op blessures groter. Vergeet ook vooral niet om je binnenhandschoenen of zwachtels aan te trekken tijdens het aanpassen van de handschoen, zo ga je ze immers ook gebruiken.

Er is nog meer

Behalve handschoenen, heb je natuurlijk nog meer nodig om lekker te kunnen boksen. Binnenhandschoenen en scheenbeschermers bijvoorbeeld. Of een bokszak om lekker op te kunnen oefenen. Ook die producten bestel je natuurlijk makkelijk online. Jouw outfit kun je rustig thuis passen. Zo stap jij binnenkort vol vertrouwen de ring in!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help