Scheenbeschermers

28 Resultaten
Nieuwste collectie

28 Resultaten

Veilige scheenbeschermers voor meer sportplezier

Voorkom pijnlijke blessures en botbreuken en kies stevige, comfortabele scheenbescherming. Bij voetbal en hockey moet je verplicht veilige beschermers dragen op het veld. Een goede scheenbeschermer biedt bescherming tegen de impact van een onverwachte trap, een harde bal of een venijnige hockeystick en geeft je tevens voldoende bewegingsvrijheid. De perfecte scheenbeschermer blijft goed zitten tijdens het spel. Wij hebben zowel junior modellen als senior modellen van merken als adidas, PUMA, Nike en Reece Australia.

Scheenbeschermers met enkelbescherming

Laat je blik glijden over alle modellen in onze shop. De diverse uitvoeringen laten verschillen zien in de mate van bescherming en de mate van draagcomfort. Welke scheen beschermer je neemt, is een persoonlijke afweging. Een kunststof beschermer heeft een zachte of een harde kap. Een zachte kap is buigzaam en soepel, maar een harde kap geeft meer bescherming. Een scheenbeschermer kan ook je enkel beschermen. Bij sommige modellen is de enkelbescherming een los of afneembaar onderdeel. Bij andere modellen is de enkelbescherming een vast onderdeel.

Bekijk bijvoorbeeld het anatomische ontwerp Tiro Match van adidas. Dat zijn harde kappen met asymmetrische schilden en vaste enkelbeschermers. Dit model absorbeert schokken en is geschikt voor fanatieke voetballers. Zoek je Nike scheenbeschermers voor je zoontje met handige bandjes onder de voeten? Kijk dan eens naar de pasvorm van Kids Charge. Hockeyscheenbeschermers hebben harde kappen. Veilig rondrennen op het hockeyveld? Model Winston Shinguard van Reece Australia beschermt schenen én enkels. Het dempende materiaal aan de binnenkant vangt alle klappen op. Zo haal je meer uit je sport en voorkom je blessures en pijn.

Bescherm je tijdens het sporten en sla hier je slag

Check ons aanbod van scheenbeschermers voor voetbal en hockey. Profiteer van onze fijne kortingen. Wil je een scheenbeschermer voor je kickboks lessen of een nieuw paar bokshandschoenen? Wij helpen je verder. Heb je last van een tenniselleboog? Onze categorie braces en sporttape brengt vast verlichting.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help