Yogablokken

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Yoga blok voor comfort, support of extra uitdaging

Om te yogaën heb je in feite maar weinig nodig. Trek comfy yogakleding aan, leg je yogamatje neer en haal je yoga blok tevoorschijn. Een yogablok biedt comfort en steun tijdens bepaalde oefeningen. Dat is ideaal als je nog niet lenig genoeg bent of als je extra ondersteuning wilt voor je rug en bekken tijdens een ontspanningsoefening. Plaats twee yogablokken onder je handen als je support wilt tijdens het uitvoeren van de cobra of neerwaartse hond. Eventueel kun je ook yoga blokken kopen om oefeningen juist moeilijker te maken. Zo verhoog je de ondergrond met de yogablokken waardoor bepaalde posities extra uitdagend worden.

Yogablokken van kurk en EVA foam

In onze webshop kun je een yoga blok kopen gemaakt van kurk of EVA foam. Het yoga blok van kurk is comfortabel en biedt veel stabiliteit tijdens de meest ingewikkelde oefeningen. De kurk is bovendien gerecycled, waardoor je direct bijdraagt aan een mooiere wereld voor ons allemaal. EVA foam staat bekend als een antislipmateriaal. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn dat je uitglijdt of niet voldoende steun vindt aan het blok. Wel zo fijn als je gevaarlijke situaties wilt voorkomen tijdens het beoefenen van jouw favo sport. Daarnaast is ook EVA foam comfortabel en (in sommige gevallen) eco friendly.

Direct een yoga blok kopen

Heb je spontaan zin gekregen om lekker te gaan yogaën? Bekijk dan op je gemak onze collectie met yogablokken gemaakt van verschillende materialen en van diverse merken zoals Virtufit en adidas. Je hebt daarnaast de keuze uit meerdere kleuren, zodat je altijd de show steelt tijdens de yogales. Heb je een mooi blok gevonden? Bestel je yogablokken dan direct. Wij bezorgen je pakket binnen no-time en rekenen geen verzendkosten als je voor minimaal € 20 bestelt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.