Gebitsbeschermers

Veiliger sporten met gebitsbeschermers

Bij veel sporten is het verplicht om een bitje te dragen om de sport veilig te kunnen beoefenen. Dat is logisch, want niemand zit te wachten op een bezoek aan de tandarts na het sporten. Ook wehkamp heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom vind je bij ons de beste beschermers die je kunt dragen tijdens hockey, kickboksen, boksen of rugby. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten.

Bescherming voor jouw tanden, tandvlees, mond en lippen

Een bitje beschermt je tanden, tandvlees, mond en lippen tegen de klappen van een bal, stick of botsing met iemand anders. Op deze manier beperk je letsel aan jouw gebit. Daarom wordt geadviseerd om altijd een bitje te dragen tijdens een training en wedstrijd. Voorkomen is altijd beter dan genezen! De bitjes hebben of zorgen voor een prettig draagcomfort, een goede ademhaling en de mogelijkheid tot praten. Afhankelijk van de sport zijn er verschillende soorten bitjes die bescherming en comfort bieden. Daarnaast zijn er twee maten waar je uit kunt kiezen: junior en senior. Junior is geschikt voor kinderen en senior voor volwassenen. Let er goed op dat het bitje voor boksen of een andere sport een CE-keurmerk heeft. Dat betekent dat het gebruikte materiaal is goedgekeurd voor de Europese markt.

Shop de beste gebitsbeschermer bij wehkamp

Bij wehkamp shop je gebitsbeschermers van Reece Australia. Reece Australia is een bekend sportmerk op het gebied van hockeykleding. Veel topteams en individuele spelers over de hele wereld lopen rond in kleding van dit bekende merk. Daarnaast heeft Reece Australia ook een ruime collectie sportbescherming zoals de mondbeschermer. De bitjes van Reece Australia worden geleverd in een handige bewaarbox. Wil jij een nieuwe gebitsbeschermer kopen? Bestel jouw bitje vandaag nog en je kunt hem morgen al dragen tijdens het sporten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help