Zwemkleding

79 Resultaten
Aanbevolen

79 Resultaten

Zwemmen

Volgens professionele zwemmers moet je je badkleding altijd net even te strak kopen, zodat je extra gestroomlijnd bent en dus nóg sneller door het water schiet. Waar of niet waar, feit is dat sportieve badpakken en zwemboxers een perfecte pasvorm moeten hebben zodat je ongehinderd kunt zwemmen. Goede zwemkleding zit dus als een tweede huid om je lijf. Moderne, lichte en zeer elastische stoffen zijn zeer comfortabel en zorgen er samen met de snelle, gestroomlijnde designs voor dat je ongestoord kunt zwemmen en genieten van je zwemtraining.

Zwemmen & duiken in mooie zwemkleding

Sportieve zwemkleding heeft andere belijningen dan casual badkleding. Badpakken bijvoorbeeld hebben een hogere halslijn dan casual badpakken. Ze zijn voorzien van comfortabele schouderbanden en een mooie beenuitsnijding voor perfecte bewegingsvrijheid. Zwemboxers zijn strak en aansluitend voor minimale weerstand in het water. Ook voor liefhebbers van duiken zijn sportieve badpakken en zwemboxers ideaal: ze blijven goed op hun plaats zitten, ook bij een duik van de hoogste duikplank. Dus of je nu werkt aan je borstcrawl, vlinderslag of dubbele salto; speciale zwemkleding tilt je passie voor zwemmen naar een hoger niveau.

Zwemmen in stijl

Sportbadpakken en zwemboxers zijn gemaakt van hoogwaardige elastische stoffen die hun elasticiteit heel lang behouden. Badkleding is niet eindeloos bestand tegen de inwerking van chloor- en zeewater, maar als je je badkleding na elke zwembeurt meteen uitspoelt, dan gaat de kleding extra lang mee. Bij wehkamp.nl vind je het hele jaar door een mooie collectie hoogwaardige badpakken en zwemboxers voor urenlang zwemmen in stijl. Laat je inspireren door de mooie collecties zwemkleding van onder andere de merken Speedo en adidas Performance.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën