POP top teaser image

Voetbalschoenen

115 resultaten
nieuwste collectie

115 resultaten

Voetbalschoenen die tegen een stootje kunnen

Als je elke week in weer en wind op het veld staat, moeten je voetbalschoenen wel tegen een stootje kunnen. Met onze voetbalschoenen voor heren houd je ook voldoende grip als het veld nat is. Onze Nike voetbalschoenen zijn ook geschikt voor kunstgrasvelden. Je schoenen houden je zeker niet tegen bij het maken van reddingsacties! Ook met onze voetbalschoenen voor dames versnel je eenvoudig. Zo snel je iedereen voorbij op het veld. En scoren maar!

Schoenen op het veld en in de zaal

Voetballen beperkt zich niet tot het veld. Ook zaalvoetbal is populair. Aan voetbalschoenen in de zaal stel je andere eisen dan aan je veldschoenen. De zolen hebben geen noppen, maar moeten wel stabiliteit bieden. Zo voorkom je enkelblessures. Het spel gaat nog sneller en voetenwerk is daarom nog belangrijker. Je enkels hebben zo veel te verduren. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan zaalvoetbalschoenen voor kids en voor hem en voor haar. Met onze schoenen van verschillende merken ervaar je een fantastisch balgevoel en heb je een uitstekende grip. Alles wat een zaalvoetballer zich maar kan wensen!

Shop bij ons je complete voetbaloutfit bij elkaar

Het blijft natuurlijk niet bij voetbalschoenen kopen. Om optimaal te presteren op het veld heb je een complete voetbaluitrusting nodig. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek onze voetbalsokken in verschillende kleuren en van meerdere bekende en onbekendere merken. Ook voor de jongste voetballertjes hebben wij complete sportoutfits. Je dochter maakt het veld onveilig in het voetbalshirt van haar favoriete voetbalclub. Onze voetbalkleding is gemaakt van ademend materiaal. De kleding droogt makkelijk; zo koel je niet zo snel af.

Sla je slag in de voetbalschoenen sale

Het leven is al duur genoeg. Wij weten dat als geen ander. In de voetbalschoenen sale vind je voetbalschoenen van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De voeten van kinderen groeien snel. Voordat je het weet zijn ze weer toe aan nieuwe schoenen. Sportschoenen koop je niet op de groei om blessures te voorkomen. Zo koop je in één sportseizoen meerdere voetbalschoenen voor kinderen. Goedkope kicksen scheelt je in je portemonnee. Vergeet ook vooral jezelf niet! Wie weet is dat ene paar flitsende Nike voetbalschoenen nu wel in de aanbieding. Ons aanbod in de sale wijzigt regelmatig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.