Fietsbrillen

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Fietsbrillen van verschillende merken voor dames en heren

Vuil en stof uit je ogen houden tijdens het fietsen? Draag dan een fietsbril! Bij wehkamp kun je terecht voor een fietsbril voor dames en natuurlijk ook voor een fietsbril voor heren. De brillen zijn van verschillende bekende merken, zoals Sinner, Rogelli, Polaroid, Oakley en Tommy Hilfiger.

Wat is het voordeel van het dragen van een bril tijdens het fietsen?

Je ervaart veel voordelen als je een bril draagt tijdens het fietsen. De bril zorgt ervoor dat stof en vuil uit je ogen blijft en daarnaast houdt de bril schadelijke uv-straling tegen. Ook wind en regen zullen je ogen dankzij een sportbril niet bereiken en dat voelt toch echt net even wat comfortabeler.

Wat is de beste fietsbril?

Wat voor jou de beste bril voor tijdens het fietsen is, is afhankelijk van verschillende factoren. Het is in ieder geval erg belangrijk dat de bril goed aansluit en dat hij niet van je gezicht kan glijden tijdens het fietsen. Daarnaast is ook de CE-markering van belang. De CE-markering van fietsbrillen loopt van filter 0 tot 5. Hoe hoger de CE-filter, hoe meer zonlicht wordt tegengehouden.

Vandaag bestellen en morgen al in huis

Ben je er al uit? Wordt het een Oakley fietsbril of ga je toch voor een bril van Sinner of een Polaroid bril? Behalve brillen voor het fietsen verkopen we bij wehkamp trouwens nog meer accessoires voor tijdens het uitvoeren van je favoriete sport, zoals zonnekleppen en zweetbanden. Mocht je dus nog een ander soort accessoire nodig hebben, dan kun je deze gelijk met je fietsbril bestellen. Bestel vandaag en je heb je sportaccessoires morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help