POP top teaser image

Verduisterende gordijnen

Met verduisterende gordijnen voelt het extra comfortabel tijdens warme en koude dagen. Ze hebben naast de verduisterende functie ook een isolerende werking. Wat ervoor zorgt dat de warmte binnen blijft én juist buiten, op warme dagen.

209 Resultaten
Aanbevolen

209 Resultaten

Verduisterende gordijnen

Er zijn heel veel redenen waarom je voor verduisterende gordijnen kunt kiezen. De meest voor de hand liggende is natuurlijk dat je het licht dat van buiten komt wilt minimaliseren. Dit is vooral van toepassing voor verduisterende gordijnen in slaapkamers, maar ook in woonkamers. Verder heeft dit gordijntype ook een isolerende werking, zodat de warmte binnen blijft en de kou buiten wordt gehouden. Dat een verbeterde akoestiek ook een gevolg is van verduisterende gordijnen, is voor theaters leuk, maar thuis merk je dat niet echt. Wat je wel merkt, is dat het een stuk gezelliger wordt als je jouw eigen cocon maakt van je woonkamer, vooral in de winter. Op deze pagina vind je meer over jouw ideale verduisterende gordijnen of kijk eens naar de verduisterende gordijnen die wij in ons assortiment hebben voor je. Gezellig toch?

Kies je type bevestiging

Wil je verduisterende gordijnen die aan de roede bevestigd worden door middel van ringen of vind je plooien aan een rail mooier? Dit is een belangrijk verschil, want het hele design van de gordijnen wordt anders hierdoor. Bij ons kun je heel eenvoudig de producten selecteren die voldoen aan jouw wensen, dus de ideale exemplaren blijven vanzelf over.

Welke verduisterende gordijnen passen bij jou?

Dankzij je nieuwe verduisterende gordijnen hoef je niet meer bang te zijn dat er iemand van buiten naar binnen kijkt. Je koopt als het ware ook een stukje privacy bij ons. Niet slecht voor een stuk textiel… Selecteer op je gemak de afmetingen die je zoekt en eventueel de kleuren die je in gedachten hebt, dan is de keuze al snel gemaakt. Verduisterende gordijnen koop je gemakkelijk bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën