Speelgoedtreinen

Speelgoedtreinen oefenen een magische aantrekkingskracht uit. Of je ze nu met de hand moet voortbewegen of met een afstandsbediening: met de treinen van merken als Lego, Brio, Märklin en Thomas & Friends zijn treinliefhebbers van alle leeftijden uren (of zelfs dagen, maanden, jaren) zoet.

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Samen een houten treinbaan bouwen

Je kiest uit verschillende materialen, zoals de houten speelgoedtrein of een trein van plastic of kunststof. De treinen van onder andere LEGO, Brio, Märklin en Thomas & Friends zorgen al jarenlang voor enorm veel speelplezier voor de kinderen en staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit speelgoed. Naast treinen die je moet duwen, biedt wehkamp ook speelgoedtreinen op batterijen aan. Hoe leuk is het om je kind zich te zien vermaken, maar speel er ook eens samen mee.

Bouw een complete stad

Bouw een uitgebreid sporennetwerk en wacht af of de treinen hier wel op tijd rijden. Maak het nog leuker door een complete stad te bouwen met bijvoorbeeld speelgoedauto's, garages en volledige racebanen.

Trein van speelgoed bestellen bij wehkamp

Speelgoed prikkelt de fantasie en dat is dan ook een van de redenen waarom spelen zo goed is voor de ontwikkeling van een kind. Of je nu iets voor je eigen kind zoekt, of voor dat van een ander, van speelgoedtreinen wordt ieder kind blij. Zoek je een specifiek model, zoals een houten trein? Gebruik dan de zoekfilters. Daarmee vind je nóg sneller wat je zoekt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help