Speelgoedtreinen

Speelgoedtreinen oefenen een magische aantrekkingskracht uit. Of je ze nu met de hand moet voortbewegen of met een afstandsbediening: met de treinen van merken als Lego, Brio, Märklin en Thomas & Friends zijn treinliefhebbers van alle leeftijden uren (of zelfs dagen, maanden, jaren) zoet.

16 resultaten
aanbevolen

16 resultaten

Speelgoedtreinen

Zo’n 400 jaar geleden werden de eerste treinen gemaakt en gebruikt. Op dit moment worden ze nog steeds gebruikt maar niet alleen voor het vervoeren van goederen of mensen, maar ook om kinderen te voorzien van speelgoed. De speelgoedtreinen van onder andere LEGO, Brio, Märklin en Thomas & Friends zorgen al jarenlang voor enorm veel speelplezier voor de kinderen en staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit speelgoedtreinen. Naast treinen die je moet duwen biedt wehkamp.nl ook speelgoedtreinen op batterijen aan.

Voor ieder wat wils

Deze speelgoedtreintjes zijn er in allerlei soorten en maten, er is voor iedereen wat wils. Zo kan je een hele brandweerkazerne op rails inrichten of bijvoorbeeld het centrale station van Amsterdam nabootsen. Mocht dat nog niet genoeg zijn, kan de kleine machinist een hele treintafel inrichten met een politiebureau, brandweerkazerne, vliegveld en nog veel meer!

Maak de speelstad compleet

Deze speelgoed trein sets zijn gemaakt van hout, plastic en kunststof. Naast speelgoedtreinen biedt wehkamp.nl ook allerlei speelgoed- auto’s, boten, garages en nog veel meer aan. Dit allemaal om de infrastructuur van de speelstad van jouw kind nog beter te maken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.