Speelgoedauto's

Voor ze in een echte auto mogen rijden duurt nog even, dus dan is een speelgoedauto voorlopig een goede oplossing. Maar we hebben niet alleen auto’s! Ook vrachtwagens, tractors, garagesets en nog veel meer vind je hier. Genoeg om zich mee te vermaken tot aan hun eerste echte auto dus!

55 Resultaten
Aanbevolen

55 Resultaten

Speelgoedauto’s en boten

Vroem vroem! Vindt je kindje het ook zo leuk om met autootjes te spelen? Met het autootje in de hand racet je kind de hele kamer door. Of komt de speelgoedauto na een harde duw vanzelf onder de bank door gereden? In bad kunnen de autootjes natuurlijk niet mee. Maar wel een speelgoedbootje. Daarom hebben we de leukste speelgoedauto’s en bootjes voor je kleine voertuigenfanaat.

Verschillende voertuigen

Kinderen spelen graag met voertuigen, want de auto, bus, trein en boot brengen je naar leuke dagjes uit, opa en oma, vakantiebestemmingen en nog veel meer. Zelfs een parkeergarage is voor kleine kinderen al geweldig. Dit spelen ze daarom maar al te graag na met een leuke speelgoedauto of een bijzonder speelgoedbootje. We hebben grote auto’s voor kleine handjes, kleine auto’s voor grote kinderen en zelfs radiografisch bestuurbare voertuigen in de collectie.

Speelsets

Voor de allerkleinsten zijn er fijne robuuste autootjes van hout. Compleet met parkeergarage of achtbanen. Deze speelsets zijn compleet uitgerust met verschillende autootjes. En wat dacht je van een set met graafmachines en andere bouwvoertuigen. Dat zijn ook toffe speelgoedauto’s. We hebben in de collectie verschillende speelsets opgenomen met voertuigen. Zo zijn er ook sets met verschillende miniatuurauto’s om mee te spelen en te verzamelen.

Bijzondere auto’s

Verder zien we ook toffe speelgoedauto’s uit de Cars tekenfilm van Disney. Of kies je voor je kind een vrolijke foodtruck om mee te spelen? Combineer de auto’s met ander speelgoed voor grootse avonturen in huis, de tuin, op vakantie en in bad. Want de bootjes mogen niet vergeten worden.

Vandaag bestellen, morgen op weg

Bestel vandaag nog een nieuwe speelgoedauto of –boot voor je kind en er wordt morgen al mee gespeeld.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.